Best Abasit podcasts we could find (Updated March 2019)
Related podcasts: Drejtuar Këshilla Sel-lem) (sal-lallahu Pejgamberit Alejhi Islamic Religion Education  
Abasit public [search 0]
×
Join millions of Player FM users today to get Abasit news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the podcast app that refuses to compromise … it's free and easy.
Podcast smarter! Player FM is free and easy.
show episodes
 
Kjo ligjëratë është koment i hadithit të njohur të cilin e transmeton Ibn Abasi e teksti i tij fillon me fjalët: “O djalosh, Ruaje Allahun (fenë e Allahut), që Ai të të ruaj ty ..” Hoxha i nderuar në komentin e tij sqaron urtësitë, porositë, udhëzimet dhe dobitë të cilat i përmban ky hadith.
 
Loading …
show series
Google login Twitter login Classic login