Cintas public
[search 0]
More

Download the App!

show episodes
 
cuap-cuap cantik ditemenin sama gue Dinda sebagai hosted paling kece se-kabupaten. podcast ini bakal ngobrolin soal hal-hal yang relate dalam hidup yang banyak mboh nya kayak hubungan kamu sama dia hehe cangda. walaupun isi podcastku ini ngelantur tapi cintaku tidak pernah ngelantur HEHE. oya jangan lupa ngepo ke instagram gue at sleepinsad biar tau kapan gue update WOI. 📩bussines inquires: dindacintaaa@gmail.com
 
Escucha los comentarios más relevantes del 7mo arte con Luis Armando Priego por la 90.9 FM los jueves a las 7pm , en el espacio de TabascoHoy Radio con Juan Urcola. Hablaremos de peliculas, directores, actores y mucha información mas acerca del septimo arte.
 
The Shadowhunters After Show recaps, reviews and discusses episodes of Freeforms's Shadowhunters. Show Summary: On her birthday, Clary Fray discovers a surprise concerning her life. The teenager is not who she thinks she is — she comes from a long line of human-angel hybrids, called Shadowhunters, who hunt demons. After her mother is kidnapped, Clary is thrust into the world of demon-hunting. Clary relies on mysterious Jace and fellow hunters Isabelle and Alec to help her navigate the dark w ...
 
Loading …
show series
 
Saat ini mayoritas rumah di Indonesia mengalirkan air limbah rumah tangga hasil dari kegiatan cuci mencuci (cuci piring, mandi, laundry dll) langsung ke selokan ataupun badan air lain yang ada disekitarnya tanpa proses pengolahan terlebih dahulu. Air limbah jenis ini, yang disebut juga sebagai grey water, mempunyai kandungan organik yang tinggi, mi…
 
Berdasarkan data Kementerian Perindustrian, sektor kosmetik tumbuh signifikan pada 2020 yaitu sebesar 9,39 persen. Ini fakta menarik karena tahun 2020 orang kan banyak wfh tapi ternyata make-up tetep harus on-point nih buat zoom session. Which is a good news karena artinya ekonomi masih berjalan. Karena di podcast ini kita ngebahas seputar bisnis y…
 
What's the first thing you have in mind when you hear the word vegan, vegetarian or plant based? For me, it's burgreens and green rebels food. Although, I'm not a vegan, but I'm huggeee fan of their brand and products. Burgreen adalah plant-based brand yang dibangun oleh Helga dan Max, vegan power couple, sejak November 2013. Mereka pertama kali me…
 
Mba Nadya ini juara banget sih, kebayang ga sih dia bangun bisnis warung nasi peda ini pas dia lagi baru aja lahiran anak pertamanya, masih kerja di kantoran, sambil kerja juga di kantor temennya di bidang creative agency, PLUS sambi S2 jugak. Luwarrrr biasaa banget! NPP adalah bisnis warung yang dirintis oleh Mba Nadya sejak tiga tahun lalu dan me…
 
Indonesia merupakan negara yang mayoritas wilayahnya adalah 70% terdiri dari laut dan 30% daratan, tapi berapa banyak temen lo yang profesinya nelayan atau bergerak di bidang maritim? Berapa banyak startup yang ngembangin teknologi untuk industri ini? Ga banyak lho, padahal potensi #CuanLestari-nya besar banget! Di episode kali ini, kita mau ngobro…
 
a brand new season of Cleanomic Radio, a podcast show that is dedicated to green entrepreneurs, conscious consumers, and everyone in between who has the aspiration to create a clean and thriving economy. This podcast is all bout conversations with Indonesian innovators, entrepreneurs, professionals, policymaker, campaigners, and sustainable enthusi…
 
Welcome back boys and girls. On this weeks episode we were blessed to have professional wrestler Cinta de Oro. Cinta de Oro formerly know as Sin Cara from WWE wrestling, discussed his career with the WWE, his love for working with children and what his future holds for him. If you would like to help the podcast please SUBSCRIBE, RATE and REVIEW. EN…
 
Welcome back boys and girls. This week we had the honor of interviewing two Weirdoughs who opened up a business by the name of, Weirdoughs Bakery. Owners and operators Andrea and Bianca have a brand new shop that is incorporating all kinds of new flavors into their community. Don't forget to SUBSCRIBE, RATE and REVIEW!!!! ENJOY!!!!…
 
Welcome back boys and girls. In honor of Easter and this being holy week, we were lucky enough to bring Rev. Master Kane and Emily Rose. The good reverend is the King of Hell at Dungeon Hell Paso, as well as a BDSM advocate/educator. Emily Rose is an adult content creator and educator on all things sex. Don't forget to SUBSCRIBE, RATE and REVIEW!!!…
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2021 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login