Best Drejtuar podcasts we could find (Updated March 2019)
Related podcasts: Islamic Religion Education  
Drejtuar public [search 0]
×
Join millions of Player FM users today to get Drejtuar news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the podcast app that refuses to compromise … it's free and easy.
Podcast smarter! Player FM is free and easy.
show episodes
 
H
Hixhabi
Daily+
 
Hixhabi është një prej obligimeve islame e cila e bën atë krenare dhe të dinjitetshme.Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth domethënies së hixhabit, vlerës dhe dobive të tij si dhe pasojave nga mospraktikimi i tij, duke e përfunduar ligjëratën me përmendjen e kushteve të hixhabit.Në këtë ligjëratë, e cila është vazhdimësi e ligjëratës së mëhershme, hoxha i nderuar flet për hixhabin duke e vështruar atë nga këndi i besimit. I demaskon dyshimet e pabaza dhe qëndrimet tendencioze të publ ...
 
Loading …
show series
Google login Twitter login Classic login