Best kuran podcasts we could find (Updated February 2018)
Related podcasts: Bakara Souratoul Koro Islamic Religion Education Ladilikanw Tafsirin Sharhin Annisa Xhenetin Meritojmë Punët (102-105) (106-112) Ibadatillah Jamiau (15-28) Mahajjata Kurakuran  
Kuran public [search 0]
show episodes
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
Kuran-I KERİM ... Kuran. Kuran s prevodom na Bosanski, preveo Besim Korkut Translation of the Meanings of The Noble Quran in the Bosnian Language
 
R
Recitation by Mahmoud Khalil Al-Husari with translation of the meaning in Bosnian
 
KUR'AN-I KERİM ... Kur'an. Kuran s prevodom na Bosanski, preveo Besim Korkut Translation of the Meanings of The Noble Quran in the Bosnian Language
 
K
Kurakuran Mahajjata
Daily+
 
malan yayi bayani akan mafi mahimmancin kura kuran da mahajjata ke fadawa acikinsu daga farkon hajji sai karshansa
 
S
Sharhin Al jamiau fi ibadatillah
 
Abindake wajibi akan kowane musulmi yasansu daga cikin nau aukan ibada dakuma wasu kura kuran da wasu musulmai kefatdawa acikinsu, da fadakarwa akansu.
 
S
Souratoul Bakara koro (15-28)
Daily+
 
Munafikiw ka lahala - miniw limaniyara kene kan Uma limaniya dokola - , Lachuli Tawhidu kan, kurane ka Moko ladese kow , Lasirani kabo Tasuma ma .
 
S
Souratoul Bakara koro (102-112)
 
Kafiriw tefe Allah ka Here djiki Silamew kan, Yahudiyaw ka galotike Muso demeli la, kurane Aya do faleni do la Ani kodon Miniw be O lah.
 
S
Souratoul Bakara koro (183-188)
 
Suun faridaya mokow kan, ludjura miniw be suun bilali daga, kurane fasari bakaw ka kuma (fidiya) fasari la, kurane djikini suunkalo la, allah ka se duau djabili la,suunkalo sufela dakali furu niokonw ye, mokow ka nafolo duni ted aka galo kan , surafain kolo lo.
 
A
Argumentet për adhurimin e Allahut një
 
Hoxha i nderuar në këtë incizim flet rreth argumenteve që flasin se i vetmi Allahu meriton të adhurohet. Duke i sjellë argumentet e llojllojshme ashtu siç kanë ardhur në Kuran dhe Synet.
 
S
Souratoul Bakara koro (84 - 90)
 
Allah ka lahidu bani israila kaw ye tawurata kono : aw kana nioko djoli bon, aw be limaniya ni tawurata kono fin do ye ka kafiriya ni do ye, O tiki lamokow sara ye madjiki ye dien na ani djahanama ye lahara, allah ka kabakow issa ye, mussa ni saya meleke ka kisso, bani israila kaw ka fitiri waleya nabiyumaw ni kurane ma.k
 
S
Souratoul Bakara koro (106-112)
 
Kurane aya yelemali ani mibe tali ke ola, sanfela ni dukumala ye allah taye abe finke minkadi aye, kitabu tikiw befe silamew ka sekine kafiriya ni boli bato la hasidiya kama, Muminiw aye seli ni djaka bo, yahudiya ni nasora ka kuna kumaw ko ardjine krin krin nedo ni olu dron ye, muminiw de be to ardjine kon .
 
L
Ladilikanw (2): Mayimune ben mihirane ka Ladilikanw
 
Yinbila, Mayimune ben mihirane ko : mbaw ladi ni lahidu dafa ye, ani banke baka labato, hasane ben ali – ala ka dien ani afa ma – ko : ni moko mi ye kurane kalan dien kama o tiki bonela dien ni lahara, moko ye niyoro soro moko mi ye doni gnini ala kama, moko kunadiya ra moko mi ya famuya ko doni gnini ye allah bato ye.
 
P
Punët me të cilat e meritojmë xhenetin
 
Xheneti është synim i çdo besimtari prandaj kujdeset për veprat që e shpijnë te ai. Hoxha i nderuar në këtë hytbe sqaron se me besim dhe vepër të mirë arrihet ky synim. Pastaj përmend një sërë veprash të mira për të cilat ka ardhur në Kuran se e kanë për shpërblim xhenetin si ajetet e para të kaptinës El Muminun.
 
S
Sharhin littafin ahkamul jana iz
 
Malan yayi bayanine akan hukumce hukumcan marashi lafiya da abubuwan dasuka wajaba akanshi da kuma hukumci zirayar marashin lafiya da yadda ake yimasa talkinin sha hada dakuma bayani akan alamomin kaeshan kuarai da yadda ake yiwa mamaci wanka da salla dakuma bayani akan wasu kura kuran da wasu suke fatdawa acikinsu na bidi a da shirka acikin hukumce hukumcan ja na iza
 
T
Tafsirin suratul fatiha
Daily+
 
Malan yayi bayanine akan mahimmancin surar da faidodin godewa ma allah dakuma cewa shiriya yana hannun allah ne shikadai da kuma bayyana wasu kura kuran da wasu kefadawa acikinsu na shirka ko tsafe tsafe da wasu lamurra dake wajibine musulmi yasan idan an saurari wannan tafsiri na malan.
 
T
Tafsirin surar annisa
Daily+
 
Malan yayi bayanine akan zaman takewan ma aurata da kuma hakkokin ma aurata da kuma hukumce hukumcan sadaki da wasu kura kuran da wasu kefatdawa acikinsu wajan sadaki da kuma siffofin mata na gari da kuma bayani akan mas alar gado da wasu hukumce hukumcen da wajibine musulmi yasansu da kuma aiki dasu a tafarkin annabi.
 
P
Para se të filloj Ramazani!
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për përgatitjen para muajit të Ramazanit, pasi që jemi në prag të tij. Ai i tregon rregullat e përgjithshme ndaj të cilave muslimani duhet të jetë i kujdesshëm me këtë rast, duke argumentuar fjelët e tij me gjendjen e Selefit – gjeneratave të para të devotshme para muajit të Ramazanit dhe për fund pyet me plot të drejtë: Si hyn në Ramazan ai që nuk din të lexoj Kuran?!!
 
S
Souratoul Bakara koro (102-105)
 
Yahudiyaw keli ka kurane Nankari, yahudiyaw ka Nabiyuma faka, Mussa ka kabakow inafo: Tufana dji, Tonw, Toriw, yahudiyaw ka kuna kumaw ko : Ardjina krinkrin nedo ni olu dronye, ko olu ye allah teriw ni a denw ni aknu bakaw ye, yahudiya be diyin nianamaya kanu ka teme bekan, yahudiyaw ko ko djbrila ye olu djuku ye, yahudiyaw ka lahidu Tiyin, korote kiti, Haruta ni maruta ni kisso, aw kanafo kira ma ko (R`aaina) kafiriw ni muchriku Te silamew ka Here fe.
 
P
Pjese nga jeta e Musait alejhis selam
 
Jeta e Pejgamberëve është mësim për tërë njerëzimin. Ata kanë qenë dhe janë shembull për të tjerët në atë se cilat janë obligimet e tona ndaj Allahut dhe si duhet ta adhurojmë dhe falënderojmë Atë. E prej tyre në Kuran më së shumti është përmendur Musai alejhis selam dhe jeta e tij si dhe pasi që agjërimi i Ashurasë kryhet në shenjë falënderimi ndaj Allahut për shpëtimin e tij dhe popullit të tij nga kthetrat e Faraonit, atëherë meriton që secili nga ne të ndalet në hollësitë e jetës së tij ...
 
Loading …
show series
 
Minute 2: More Credits, UFO crash, and the Opening Title Guest: Zachary T. Owen Discussed in this episode: Burn Down the House and Everyone In It by Zachary T. Owen The title effect created by Peter Kuran The UFO miniature created by Susan Turner The Thing From Another World Bill Lancaster (screenwriter) Bad News Bears, Bad News Bears Go to Jap ...…
 
On the third episode of "Ok, You're Right," Moe Alayan is joined with special guests DJ BJ, Kuran and Brandyn to discuss the xxxtentacion incident, DJ Khaled's upcoming album, Atlanta hip hop, NBA Finals and more.
 
On the third episode of "Ok, You're Right," Moe Alayan is joined with special guests DJ BJ, Kuran and Brandyn to discuss the xxxtentacion incident, DJ Khaled's upcoming album, Atlanta hip hop, NBA Finals and more.
 
S
Super Critical Podcast - Overthinking Nuclear Pop Culture
 
In this episode, we tuned our TV dial to watch the 1983 TV movie, Special Bulletin. How would local broadcast news cover a nuclear terrorism incident? How would the federal government and the news media handle this crisis? WWWBD (What Would Wolf Blitzer Do)? Tim and Joel answer these questions and more.Before the news anchors switched to local ...…
 
Kuranes the King of Dreams
 
The SFFaudio Podcast #401 – Celephaïs by H.P. Lovecraft, read by Gordon Gould. This is a complete and unabridged reading of the short story (16 Minutes) followed by a discussion of it (by Jesse, Paul Weimer, and Wayne June.) Talked about on today’s show: The Rainbow, May 1922, Marvel Tales, 1934, Weird Tales, Jun-July 1939, “A Posthumous Weird ...…
 
Episode 3 - the investigators continue their search of the cultists' mansion and Kuran pulls off a Kuran With huge thanks to Battle bards.com Kevin MaCleod at Incompetech FesliyanStudios and Pedar B Heland For their excellent music and sfxBy Joe_trier@hotmail.com (How We Roll Podcast).
 
Episode 3 - the investigators continue their search of the cultists' mansion and Kuran pulls off a KuranWith huge thanks to Battle bards.comKevin MaCleod at IncompetechFesliyanStudiosand Pedar B HelandFor their excellent music and sfx
 
The SFFaudio Podcast #393 – Ex Oblivione by H.P. Lovecraft, read by the great Wayne June. This is a complete and unabridged reading of the short story (5 Minutes) followed by a discussion of it (by Jesse, Paul Weimer, and Jim Moon) Talked about on today’s show: the pronunciation, Athenae, not from Weird Tales, a prose poem vs. a story, flash fi ...…
 
A big kvetch on this show about appalling stats and data on girls not being able to access education. #DAYOFTHEGIRL. Shane Baker Yiddish actor and director talks about The Kadimah production Not Dead Yet! to commemorate centenary of the death of the famous Yiddish writer, Sholem Aleichem. Justine Lesnie Kuran is in the studio with some great so ...…
 
"I like the stories; I love the characters."Adam benShea, is a lecturer at Cal Poly, San Luis Obispo and a master at Brazilian Jiujitsu. He talked with Mark and Patrick about his fascination with stories. If the name sounds familiar to you, it is because we have had Adam's father, Noah, and sister, Jordan, on this show. This completes our benSh ...…
 
https://thecultofteaanddice.files.wordpress.com/2016/09/cult127edit2.mp3 While choosing clothing ready to meet King Kuranes the Investigators discuss how they can deal with the various testimonies they are being called to make. How to say the Sarnathians are to blame without actually saying it. How to avoid throwing up all over the beings of Ib ...…
 
Episode 2: Back in the summer of 2016, Kuran said he'd like to try DMing/Keeping a scenario and that he had written one of his own. We all made characters but had no idea that rather than battling the forces of evil - we'd actually be joining them! With huge thanks to Battle bards.com Kevin MaCleod at Incompetech FesliyanStudios and Pedar B Hel ...…
 
Episode 2: Back in the summer of 2016, Kuran said he'd like to try DMing/Keeping a scenario and that he had written one of his own. We all made characters but had no idea that rather than battling the forces of evil - we'd actually be joining them!With huge thanks to Battle bards.comKevin MaCleod at IncompetechFesliyanStudiosand Pedar B HelandF ...…
 
Episode 1: Back in the summer of 2016, Kuran said he'd like to try DMing/Keeping a scenario and that he had written one of his own. We all made characters but had no idea that rather than battling the forces of evil - we'd actually be joining them!With huge thanks to Battle bards.comKevin MaCleod at IncompetechFesliyanStudiosand Pedar B HelandF ...…
 
Episode 1: Back in the summer of 2016, Kuran said he'd like to try DMing/Keeping a scenario and that he had written one of his own. We all made characters but had no idea that rather than battling the forces of evil - we'd actually be joining them! With huge thanks to Battle bards.com Kevin MaCleod at Incompetech FesliyanStudios and Pedar B Hel ...…
 
Episode one - In this ambitious project, Kuran has written, directed and produced a theatrical recap of season one of our Call of Cthulhu campaign. This serves as not just a great introduction to season 2, but a story in itself!By Joe_trier@hotmail.com (How We Roll Podcast).
 
Episode one - In this ambitious project, Kuran has written, directed and produced a theatrical recap of season one of our Call of Cthulhu campaign. This serves as not just a great introduction to season 2, but a story in itself!
 
O
Ottoman History Podcast
 
E213 | The urban history of the Ottoman Empire usually deals with subjects pertaining to the imperial capital of Istanbul. But Istanbul was only one of many important urban spaces in the empire. For example, the nearby city of Edirne, which was a significant city throughout the Ottoman period and preceded Istanbul as capital, has received consi ...…
 
O
Ottoman History Podcast
 
E213 | The urban history of the Ottoman Empire usually deals with subjects pertaining to the imperial capital of Istanbul. But Istanbul was only one of many important urban spaces in the empire. For example, the nearby city of Edirne, which was a significant city throughout the Ottoman period and preceded Istanbul as capital, has received consi ...…
 
U
Urban Space in the Ottoman World
 
Original air date: 27 November 2015 | The urban history of the Ottoman Empire usually deals with subjects pertaining to the imperial capital of Istanbul. But Istanbul was only one of many important urban spaces in the empire. For example, the nearby city of Edirne, which was a significant city throughout the Ottoman period and preceded Istanbul ...…
 
K
Krazy Kids Radio
 
We Miss You Furl (Instrumental) - Andre Nickatina and The Jacka Want it All - The Jacka Summer ft. Rydah, J Kydah, & Matt Blaque - The Jacka Durban Poison ft. The Jacka - Nipsey Hussle & Blanco She Ready To Fuck ft. Philthy Rich & Matt Blaque - Guce & The Jacka Look Me In My Eyes ft. Max B - The Jacka Barney (More Crime) - The Jacka I Don't Wan ...…
 
Gary Parrish is joined by Sam Vecenie for this episode of the Eye on College Basketball podcast. The two of them discuss whether Utah can challenge Arizona in the Pac-12, the nation's three undefeated teams, Syracuse's five-game winning streak, Kansas' commitment of Carlton Bragg, Kuran Iverson's public criticism of Memphis coach Josh Pastner . ...…
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
En Nas
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
El Fatiha
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
En Nisa
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
El A'raf
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
Ibrahim
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
El Hidžr
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
En Nur
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
El Furkan
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
Eš Šu'ara
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
En Neml
 
K
Kuran-Prijevod na Bosanski jezik
 
Ez Zumer
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login