Best mukdahan podcasts we could find (Updated May 2018)   Mukdahan public [search 0]

No series here

Try another search?

Broken tape
Loading …
 
Barusan saya membaca ulang buku yang pernah membuat saya hampir di DO pada tahun 2007: Made To Stick. Ada salah satu bab yang ingin saya bagikan kepada Anda semua pembaca setia Scaleup Club melalui podcast yang Anda bisa dengarkan diatas. Mudah-mudahan bermanfaat. Terima kasih! NB: Tersedia mindmap yang Anda bisa simak di: https://www.scaleup.c ...…
 
Ayeuna Abah seja ngadongéng lalakon Sakadang Kuya anu rék di kawinkeun ka anakna Patani. Mudah-mudahan hikmah tina téma Dongéng ieu tiasa di lenyepan ku urang saréréa.Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayana
 
Ayeuna Abah seja ngadongéng lalakon Sakadang Kuya anu rék di kawinkeun ka anakna Patani. Mudah-mudahan hikmah tina téma Dongéng ieu tiasa di lenyepan ku urang saréréa. Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayanaaaaaa.
 
Google login Twitter login Classic login