Best muslimani podcasts we could find (Updated January 2018)
Related podcasts: Islamic Religion Education Problemeve Arsimimit Edukimit Burim Kënaqur Qoftë (allahu Besimtarëve Nënat Tejkalimin Pojedinaca Nisu Odgovorni Permiresuar Duhen Keqkuptime Gabuar  
Muslimani public [search 0]
show episodes
 
P
Pravi muslimani
Daily+
 
Opis onih koji su zadovoljni da im Allah bude Gospodar, Muhammed Poslanik a Islam vjera.
 
N
Nisu svi muslimani odgovorni za greške pojedinaca
 
U ovom audio klipu daija objašnjava da nije pravedno, i da ne trebaju svi muslimani biti odgovorni, ili osjećati se odgovornim, zbog grešaka pojedinaca, jer je islam od svake greške čist.
 
M
Mbyllja e Ramazanit
Daily+
 
A i gëzohet muslimani largimit të Ramazanit?Si është mënyra më e mire për ta mbyllur këtë muaj?A përfundon agjërimi me muajin e Ramazanit? Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.
 
N
Nënat e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me to) burim i edukimit dhe arsimimit
 
Kjo ligjëratë sqaron obligimin e çdo muslimani ndaj grave të Dërguarit të Allahut (alejhis salatu ues selam) -Nënave të besimtarëve, si dhe vlerës dhe pozitës së tyre me theks të posaçëm në atë se si ato ishin burim i edukimit dhe arsimimit, duke treguar shembuj të shumtë veçanërisht nga Aisheja (Allahu qoftë i kënaqur me të).
 
K
Këshilla mbi tejkalimin e problemeve
 
Jeta në natyrshmërinë e saj ngërthen shumë probleme por, problem në tërë këtë është se si të menaxhohen ato. Muslimani duhet të insiston se si të jetë pjesë e zgjidhjes dhe jo pjesë e vetë problemit. Megjithatë për këtë duhen ndjekur disa hapa për të cilat edhe flet hoxha i nderuar në këtë ligjëratë.
 
S
Shpresa e gabuar
Daily+
 
Muslimani ka nevojë për energji për të forcuar veten shpirtërisht e shpresa është metoda më e mirë për ta arritur këtë. Megjithatë njerëzit kanë keqkuptime rreth shpresës dhe shpeshherë kjo i bën të harrojnë shumë realitete sikurse vdekja, përgatitja për botën tjetër. E në këtë ligjëratë sqarohet kuptimi i drejtë i shpresës dhe sillen shembuj nga gjeneratat e arta islame.
 
P
Propis slavljenja Nove godine
Daily+
 
Poslušajte kakav je stav Islama o slavljenju Nove godine te učestvovanja muslimana na takvim nevjerničkim ceremonijama, kako bi došlo vrijeme da se muslimani osvjeste, i da ne slijede druge u svemu, jer Islam ima svoje stvari i propise, koje nema niko drugi od naroda, niti od prijašnjih niti od potonjih generacija.
 
K
Keqkuptime qe duhen permiresuar
 
Muslimani gjatë jetës së tij mëton të përmirësojë veten vazhdimisht dhe për këtë edhe shumë keqkuptime të cilat mund t’i përvidhen duhet të kujdeset për t’i përmirësuar. Për disa nga këto keqkuptime flet edhe ligjërata e mbajtur nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.
 
S
Shpejtimi ne kryerjen e Haxhit
 
Të shpejtuarit në kryerjen e adhurimeve është shenjë e islamit të sinqertë te muslimani dhe tregues i dashurisë së tij ndaj Allahut dhe fesë së Tij. Një prej adhurimeve që duhet të përshpejtojmë në kryerjen e tij në mënyrë që ta kryejmë obligimin dhe t’i shijojmë mirësitë e tij është edhe Haxhi. E ky është edhe thelbi i hytbes së hoxhës së nderuar Ferid Selimit.
 
P
Para se të filloj Ramazani!
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për përgatitjen para muajit të Ramazanit, pasi që jemi në prag të tij. Ai i tregon rregullat e përgjithshme ndaj të cilave muslimani duhet të jetë i kujdesshëm me këtë rast, duke argumentuar fjelët e tij me gjendjen e Selefit – gjeneratave të para të devotshme para muajit të Ramazanit dhe për fund pyet me plot të drejtë: Si hyn në Ramazan ai që nuk din të lexoj Kuran?!!
 
Loading …
show series
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiDr.Debra Majeed, Ph.D, and Imam Musa along with his wifediscuss Polygamy or properly called polygyny.Join me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instagram.com/thedeenshowtvhttps://www.snapchat.com/add/thedeenshowHelp Support our Effortshttp: ...…
 
Street scene from 1960s Sarajevo. (Photo: FORTEPAN/ Romák Evá) The “long 1960s” represent a vibrant decade for debates on state reconfiguration in the Socialist Federal Republic of Yugoslavia. Inside the Communist Party, voices for decentralization gained the overhand in 1964 and eventually led to the new constitution of 1974, which granted mor ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiWhat you didn't know about UFC Fighter Khabib Nurmagomedov and ISLAM some great information for all the Fans and NonFans of UFC Fighter Khabib NurmagomedovJoin me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instagram.com/thedeenshowtvhttps://www.sna ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiRicky Gervais said something recently "If you took every holy book and destroyed them they would never come back.." Our friend Rick Gervais forgot about one thing and that is that Yes this is true with any normal book but NOT with the QURAN watch this video response to Ricky Gervais to find out why, Please LIK ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiHow to avoid getting overwhelmed with all the attacks on IslamJoin me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instagram.com/thedeenshowtvhttps://www.snapchat.com/add/thedeenshowHelp Support our Effortshttp://bit.ly/1O0dK4bLook into Islam it is T ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiWe decided to go to the Streets to encourage people to Ask the Muslims about Islam instead of getting their Mis-information from those haters of Islam and Muslims who spread fear, lies, and Hate about Islam misinforming the public and creating major harm and problems in society rather than any good.Join me als ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiA leading atheist Sam Harris who goes around with his time attempting to educate people as a self-proclaimed expert on Islam while only helping to foster fear and hate of Islam and Muslims by deceiving people spreading mistruths, misinformation and lies get's debunked in this episode.Join me also atwww.TheDeen ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiUnbelievable miracles and Prophecies of Prophet Muhammad ﷺ foretelling the signs of the last day. There is no way he could have known all of these things, except for the fact he was the Prophet of God Almighty Allah.Join me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDee ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiA Christian woman after hearing many negative things about Islam decided to look into things for herself and not just believe the False Media Hype, lies and distortion and after researching into Islam sincerely and asking God Almighty for guidance she found the truth in Islam after she became Muslim she starti ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiThe facts and data shows that American Neighborhoods with Muslims are the safest with the lowest crime rates, highest entrepreneurship, highest educational attainment for women in the country, and the chances of your kids getting in trouble just went way down "They are the Model American Community" Van JonesJo ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiFor some time now Alex Jones and his crew at InfoWars have been on the attack spreading lies and mistruths about Islam and Muslims so we thought to send a special sincere message to Alex Jones and his team with the hope that they can take time to really learn the truth about Islam from the Muslims and be more ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiA Muslim Somali leader responds to the question posed regarding people trying to blame Islam for TERRORISM and a growing number of Muslim women students are facing Islamophobia in Saint CloudJoin me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instag ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiVery interesting video showing some radical Thugs outside of a Mosque Attacking Muslims trying to provoke a fight while hiding under the banner of Christianity. Notice that we didn't use the terms "Radical Christianity" or "radical Christians" as we know that these thugs don't represent the true teachings of C ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiA message for Lindsay Lohan and people who are also in a similar situation seeking to find Peace and Purpose in life and a famous Hollywood legend sharing his feelings about the Quran. Help us get this video to Lindsay Lohan please share.Join me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://w ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiWhy Justin accepted ISLAMJoin me also atwww.TheDeenshow.comhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instagram.com/thedeenshowtvhttps://www.snapchat.com/add/thedeenshowHelp Support our Effortshttp://bit.ly/1O0dK4bLook into Islam it is Truly a way of life sent by the Creato ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGai Like and shareNEW POLL SHOWS MORE & MORE AMERICANS ARE RE-THINKING 9/11 - Watch Islam and Muslim had nothing to do with 9/11until the end and you will walk away with a whole new perspective. To download the book and to invite Enver Masud to speak at your Mosque, Church, Synagogue, University or any event visi ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiDid you know that 17 of the top ISIS/Daesh leaders are Former Baathist secular Arab nationalists with secular liberal principals?Our Special guest of the week is an expert in this area doing his Ph.D. thesis on The Delusion of ISIS.Everyone who thinks Islam has something to do with this Radical group must watc ...…
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Ekrem Avdiu
 
Seria: Ligjerata të përgjithshmeBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiRonda Rousey an invitation to peace, purpose, and happiness in IslamJoin me also onhttp://twitter.com/thedeenshowhttps://www.facebook.com/TheDeenShowTVhttps://www.instagram.com/thedeenshowtvwww.TheDeenshow.comHelp Support our Effortshttp://bit.ly/1O0dK4bLook into Islam it is Truly a way of life sent by the Cre ...…
 
Hit subscribe http://bit.ly/1CtXGaiAfter being raised a Christian for 20 years of his life he had many unanswered questions that led him on a spiritual journey.Some highlights1.He tells his father: "I'm not going to be Muslim just because you're Muslim"2.He looked into every religion3.Society pulls you away from consciousness of God4..Trim the ...…
 
Meet my special guest Prof. Jonathan brown as we talk about the new Atheism and much more. A study conducted in 2011 by the University of Oxford involving 57 researchers who conducted over 40 separate studies in 20 different countries representing a diverse range of cultures indicated that belief is natural. Dr. Justin Barrett of the University ...…
 
Malaysian-born Muslim Ani Zonneveld was radicalized by September 11, but she wasn’t radicalized in the way we traditionally think. She was appalled by how her religion was represented by extremists, and she decided to do something about it. Having tried to work with other groups, she finally founded Muslims for Progressive Values in 2007, and a ...…
 
Look into Islam it is Truly a way of life sent by the Creator as a Mercy for all of mankind. Start today by earnestly asking your Maker to guide your heart to the truth.Look beyond the hype and the false stereotypes and lies you've been told about Islam. Judge for yourself tune into TheDeenShow to really learn the truth about Islam and Muslims. ...…
 
Look into Islam it is Truly a way of life sent by the Creator as a Mercy for all of mankind. Start today by earnestly asking your Maker to guide your heart to the truth.Look beyond the hype and the false stereotypes and lies you've been told about Islam. Judge for yourself tune into TheDeenShow to really learn the truth about Islam and Muslims. ...…
 
N
Nisu svi muslimani odgovorni za greške pojedinaca
 
Nisu svi muslimani odgovorni za greške pojedinaca
 
Islam is the fasting growing way of life in the world and so many intelligent sincere people are coming to ISLAM. These people have sincerely studied ISLAM and have concluded that ISLAM is indeed from the CREATOR of mankind.This weeks guest is a Scholar of Christianly and an authority on the Bible who saw that the Bible we have today has been c ...…
 
P
Pravi muslimani
 
Pravi muslimani 02
 
P
Pravi muslimani
 
Pravi muslimani 01
 
P
Pravi muslimani
 
Pravi muslimani 03
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login