show episodes
 
A
AWR Ilocano / Ilokano / Ti Pagsasao nga Iloco
 
Radio programs in Ilocano / Ilokano / Ti Pagsasao nga Iloco for the Philippines, by Adventist World Radio
 
N
NGA Podcast
Daily+
 
Luis Palau's Next Generation Alliance® is changing lives around the world through the Good News of Jesus Christ.
 
P
Perfitime praktike nga Kurani
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Perfitime praktike nga Kurani' nga hoxhe Ekrem Avdiu.
 
N
NGA-Radio-Podcast
Daily+
 
 
P
Pjese nga jeta e Musait alejhis selam
 
Jeta e Pejgamberëve është mësim për tërë njerëzimin. Ata kanë qenë dhe janë shembull për të tjerët në atë se cilat janë obligimet e tona ndaj Allahut dhe si duhet ta adhurojmë dhe falënderojmë Atë. E prej tyre në Kuran më së shumti është përmendur Musai alejhis selam dhe jeta e tij si dhe pasi që agjërimi i Ashurasë kryhet në shenjë falënderimi ndaj Allahut për shpëtimin e tij dhe popullit të tij nga kthetrat e Faraonit, atëherë meriton që secili nga ne të ndalet në hollësitë e jetës së tij ...
 
N
National Gallery of Australia | LECTURE SERIES | 2011
 
NGA LECTURE SERIES 2011
 
N
National Gallery of Australia | Collection Video Tour | Nineteenth-century Australian art
 
The National Gallery of Australia is one of the world's most recently established national galleries. It opened to the public in 1982, after little more than a decade of collecting. The Gallery now holds the nation's largest and most valuable collection of art.
 
N
National Gallery of Australia | Collection Video Tour | Twentieth-century Australian art
 
The National Gallery of Australia is one of the world's most recently established national galleries. It opened to the public in 1982, after little more than a decade of collecting. The Gallery now holds the nation's largest and most valuable collection of art.
 
N
National Gallery of Australia | Collection Video Tour | Aboriginal and Torres Straight Islander art
 
The National Gallery of Australia is one of the world's most recently established national galleries. It opened to the public in 1982, after little more than a decade of collecting. The Gallery now holds the nation's largest and most valuable collection of art.
 
B
Buffalo Fitness Expo Podcast
Monthly
 
The Buffalo Fitness Expo Podcast hosted by Romer "The Dominican Rock" Mendez is a podcast dedicated to all fitness enthusiast. Romer will be bringing everyone up on current topics and news in the fitness world, as well as interviewing the best of the best in the fitness industry. And keeping everyone up to the on the biggest fitness expo in New York State - The Buffalo Fitness Expo on September 10th, 2016 at the Buffalo Convention Center.
 
N
National Gallery of Australia | LECTURE SERIES | 2006
 
NGA LECTURE SERIES 2006
 
N
National Gallery of Australia | LECTURE SERIES | 2009
 
NGA LECTURE SERIES 2009
 
N
No Gray Area
Rare
 
Podcast by NGA Inc
 
N
National Gallery of Australia | LECTURE SERIES | 2007
 
NGA LECTURE SERIES 2007
 
B
Bagnos Iti Biag @ ttb.twr.org/ilocano
 
Iti programa a "Bagnos Iti Biag" ket paset iti ministeryo iti Thru the Bible iti intiro a lubong maipapan iti sursuro iti Biblia. Iti tunggal paset na daytoy ket orihinal nga aramid ni Dr. J. Vernon McGee a naiyangay ken naipataros iti nasurok a sangagasot (100) a lenguahe ken pagsasao. Panggip iti daytoy tallo-pulo (30) a minuto a programa iti radyo a nasimpa na a maidalan dagiti agdengdengngeg iti intiro a Biblia. Itatta ngarud ket addan a mabalin yon a mangngeg nga online iti tunggal pase ...
 
U
Unang Sugilanon gikan sa Librong 'Larawan': Si Amboy, ang Palahubog by RAMA, Vicente
 
Sugilanon nga gisuwat ni Senador Vicente Rama bahin kang Amboy nga palahubog, ug ang iyang pamahala nga kinabuhi tungod sa iyang pagkapalahubog. Kini ay una nga istorya sa daghan nga nahabutang na istorya sa librong 'Larawan'. (Summary by April Gonzales)
 
R
Rruga drejt Allahut
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Rruga drejt Allahut' nga hoxhë Enis Rama.
 
T
Ta njohim Allahun
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Ta njohim Allahun' nga hoxhë Enis Rama.
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Ekrem Avdiu
 
Seria e ligjeratave islame 'Ligjerata te pergjithshme' nga hoxhe Ekrem Avdiu.
 
D
Deutsch – warum nicht? Pjesa 1 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Ahen, Hotel Evropa. Këtu punon Andrea, për të financuar studimin e gazetarisë. Puna e tij bëhet vërtet interesante, kur zhduket papritur nga dhoma 10 muzikanti i famshëm. Elemente të rëndësishëm gramatikore: zgjedhimi i foljeve, përemrat, pyetje të thjeshta, rasa kallëzore.
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | George.W.Lambert Retrospective
 
Audio guide to seventeen key works from the 2007 NGA George.W.Lambert Retrospective : heroes & icons shown at the National Gallery of Australia, Canberra. 29 June – 16 September 2007
 
A
Ang Dan-ag sa Kamatuoran @ ttb.twr.org/cebuano
 
Ang nga programa nga kabahin sa ministeryong bulohaton nang Thru the Bible sa tibuok kalibutan. Ang seris niana sa orihinal gidisinyo ni Dr. J. Vernon McGee ug gipanghubad ug ge-adap sa dili moubos sa usa ka gatus (100) ka mga lenguahe ug pinulongan. Gituyo kini nga mahimong 30-minute programa sa radyo kada adlaw nga sistematikong magadala sa tigpaminawan sa tibuok Biblia. Ug karon mao usab gihapon kanang mga programaha ang anaa kaninyo sa online. Mapasalamaton kami nga gipili ninyo nga masa ...
 
M
Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Mission Europe është një kurs gjuhe për fillestarët dhe përbëhet nga tregimet fantastike policore Mission Berlin, Misja Kraków dhe Mission Paris. Hyni në botën e gjuhëve dhe mësoni gjermanisht!
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Three Centuries of Italian Art
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Three Centuries of Italian Art, shown at the National Gallery of Australia, Canberra 28 March – 16 June 2002
 
P
Përmes Biblës @ ttb.twr.org/albanian
 
Programi "Përmes Biblës" është pjesë e shërbesës "Përmes Biblës" të mësimit të Biblës në mbarë botën. Këto seri u planifikuan që në fillim nga Dr. J. Vernon McGee dhe janë përkthyer dhe përshtatur në më shumë se 100 gjuhë dhe dialekte. U planifikua që të ishte një program radiofonik ditor 30-minutësh, që në mënyrë sistematike ta udhëhiqte dëgjuesin përmes gjithë Biblës. Këto programe janë të disponueshme për ju në internet. Ne jemi mirënjohës që ju keni zgjedhur të mësoni më shumë për Fjalën ...
 
B
Burimet e fese Islame
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Burimet e fese Islame' nga hoxhe Ekrem Avdiu.
 
P
Pastrimi i nefsit
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Pastrimi i nefsit' nga hoxhe Muhamed Dermaku.
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Muhamed Dermaku
 
Seria e ligjeratave islame 'Ligjerata te pergjithshme' nga hoxhe Muhamed Dermaku.
 
F
Fikhu i namazit
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Fikhu i namazit' nga hoxhe Alaudin Abazi.
 
F
Fikhu i Zekatit
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Fikhu i Zekatit' nga hoxhe Muhamed Dermaku.
 
T
Trajtim i disa transaksioneve bashkekohore
 
Seria e ligjeratave islame 'Trajtim i disa transaksioneve bashkekohore' nga hoxhe Alaudin Abazi.
 
T
Te dashurit e Allahut
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Te dashurit e Allahut' nga hoxhe Fadil Musliu.
 
W
Wieso nicht? | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Gjermanishtja për të përparuarit: kriza në marrëdhënie, vizita te dentisti, banesa të përbashkëta dhe supermerkata: njëzet skena dëgjimi nga jeta. Kursi në audio konsolidon dhe zgjeron njohuritë e gjermanishtes suaj.
 
F
Fikhu i pastertise
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Fikhu i pastertise' nga hoxhe Alaudin Abazi.
 
H
Hapa drejt lumturise
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Hapa drejt lumturise' nga hoxhe Ekrem Avdiu.
 
P
Përkthimi i kuptimeve të Kuranit në gjuhën shqipe
 
Përkthimi i kuptimeve të Kuranit të Madhërishëm nga profesori Hasan Nahi, Allahu e mëshiroftë. (Audio)
 
G
Geointeresting
Rare
 
Geointeresting is the official podcast of the National Geospatial-Intelligence Agency. Geointeresting features conversations with innovators, explorers and pathfinders. The National Geospatial-Intelligence Agency delivers world-class geospatial intelligence, or GEOINT, that provides a decisive advantage to warfighters, policymakers, warfighters, intelligence professionals and first responders. Both an intelligence agency and combat support agency, NGA fulfills the president’s national securi ...
 
P
Pendimi
Daily+
 
Ligjëratë tërheqëse dhe prekëse nga hoxha i nderuar Husejn Serraxh rreth rëndësisë së pendimit dhe mirësive të tij në jetën e besimtarit.
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Imants Tillers
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Imants Tillers: one world / many visions shown at the National Gallery of Australia, Canberra 14 July – 16 October 2006
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Michael Riley
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Michael Riley: sights unseen shown at the National Gallery of Australia, Canberra 13 October 2007 – 10 February 2008
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Degas: master of French art
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Degas: master of French art. National Gallery of Australia, Canberra | 12 December 2008 – 22 March 2009
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Constable
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Constable: impressions of land, sea and sky shown at the National Gallery of Australia, Canberra 3 March – 12 June 2006
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Grace Cossington Smith
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Grace Cossington Smith: A retrospective exhibition, shown at the National Gallery of Australia, Canberra 4 March – 13 June 2005
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | The Edwardians
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Grace Cossington Smith: A retrospective exhibition, shown at the National Gallery of Australia, Canberra 4 March – 13 June 2005
 
K
Keqkuptime qe duhen permiresuar
Daily+
 
Muslimani gjatë jetës së tij mëton të përmirësojë veten vazhdimisht dhe për këtë edhe shumë keqkuptime të cilat mund t’i përvidhen duhet të kujdeset për t’i përmirësuar. Për disa nga këto keqkuptime flet edhe ligjërata e mbajtur nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.
 
K
Kujtohu para se të bësh mëkat
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar tregon për një mori çështjesh që nëse i përkujton myslimani para se të bën mëkat do t’i ndihmojnë atij të largohet nga mëkati.
 
N
National Gallery of Australia | Audio Tour | Home Sweet Home
 
Audio guide to works from the NGA exhibition Home Sweet Home: Works from the Peter Fay collection, shown at the National Gallery of Australia, Canberra 11 October 2003 – 18 January 2004
 
R
Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës
 
Në këtë ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama na sjell shembuj te historisë Islame se si edukimi i mire i fëmijës nga nena sjell te mira për te gjithë shoqërinë dhe njerëzimin.
 
L
Leximi i perkthimit te domethenieve te kaptines El Fatiha dhe xhuzit Amme ne shqip
 
Përkthimi i domethënieve të kaptinas El Fatiha dhe xhuzit Amme në gjuhën shqipe, i lexuar nga Xhemal Jakupi, e që është prej publikimeve të Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.
 
D
Dashuria ndaj Pejgamberit (alejhis salatu ves selam)
 
Në këtë incizim, hoxha i nderuar flet për dashurinë ndaj Pejgamberit (alejhis salatu ves selam), shembujt nga gjeneratat e para për këtë dashuri dhe si duhet të manifestohet ajo në jetën e myslimanit.
 
Loading …
show series
 
The general election has been on the minds of rangatahi taking part in the Nga Manu Korero national secondary schools' speech competition in New Plymouth. More than 52 schools from around Aotearoa are competing at the TSB Stadium in front of a panel of judges and hundreds of classmates, whanau and supporters.…
 
Election day is just a day away. Tomorrow voters head to the polls after a campaign full of surprises. The jet fuel crisis at Auckland airport has eased with rationing cut back and fewer flights being cancelled today. Judith Collins joins us with the latest details. Rescuers are racing against the clock in hope of finding survivors from Tuesday ...…
 
A
AWR - Jingpho / Kachin / Chingp'o
 
treatment for teeth(health talk).AWR nsen mahkawn Wuji bum ai lamBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
Energjia pozitive është një fjalë shumë e preferuar në mediat e gjuhës kineze. Në uebsajtet kineze, energjia pozitive simbolizon një lloj force ose emocioni të shëndetshëm, pozitiv, optimist. Kinezët e përshkruajnë "energjinë pozitive" për të gjithë njerëzit si një çështje që mund të na sjellë forcë, shpresë dhe shëndet. Në fakt, energjia pozit ...…
 
Në qytezën Heyen të Gjermanisë, ka një akademi që promovon terapinë e meridianit, pjesë e Mjekësisë Tradicionale Kineze e njohur si Akademia Europiane e Penzelit. Ajo u themelua 5 dekada më parë nga akademiku gjerman Willy Penzel, me qëllim promovimin terapisë së meridianit. Në këtë akademi janë përgatitur 65 mijë terapistë të Mjekësisë Tradici ...…
 
R
RNZ: Standing Room Only
 
Arts collective Kava Club celebrates New Zealand filmmaker Sima Urale, 21 years after the release of her acclaimed film, O Tamaiti. Sima based the film on her own experiences, and the family tragedy is told from the perspective of children. The short, black and white, Samoan language film challenged many Pacific Island stereotypes. Now, Nga Tao ...…
 
Megan, Madison, Patrick and Joey share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. With our troubles and barriers clearly seen, we find that there is little we cannot overcome together. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Re ...…
 
health talk.Jinghpaw Ga malai daw8 Myi man hpe hka ge tawng hte arut ya yangBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
Xiamen është qyteti i cili po eksperimenton projektin pilot të reformës shëndetësore për klinikat dhe spitalet e nivelit parësor, dytësor dhe terciar. Pas eksperimentimit 5-vjeçar, në Xiamen është formuar sistemi i trajtimit shëndetësor të klasifikuar sipas karakteristikave të veçanta. Me shtimin e vazhdueshëm të vizitave të pacientëve në qendr ...…
 
Sipas mjekësisë kineze flokët janë pasqyrë e shëndetit. Ato janë pjesë e rëndësishme e pamjes sonë të jashtme. Shpesh dëgjojmë të thuhet se floku është gjysma e bukurisë, por nëse bie shpesh apo nëse nuk ka shkëqim mund të bëhet burim stresi sidomos për femrat. Flokët e hollë mund të vijnë për shkak të mungesës së hekurit në gjak. Po ashtu, mje ...…
 
healh talk.Jinghpaw Ga malai daw7 Myi hkam kaja lu na lamBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
Megan, Madison, Patrick and Joey share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. With our troubles and barriers clearly seen, we find that there is little we cannot overcome together. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Re ...…
 
A
AWR - Jingpho / Kachin / Chingp'o
 
health talk.Pawng jinghpaw Malu masha hte hkam kaja lam seng nga aiBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
The oldest recorded Māori language broadcast - dating back to 1938 at Tūrangawaewae marae in Ngāruawāhia - is one of the prize recordings in the first of four online exhibitions by Ngā Taonga Sound & Vision.
 
Brandon, Madison and Megan share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. With our mindsets changed, we find the recovery is a far more infinite possibility. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Recovery Reflections. If yo ...…
 
You probably remember where you were when you heard the news that Princess Diana had died on 31st August 1997. In today's visit to the Sound Archives of Nga Taonga Sound & Vision, Sarah Johnston is going to take us back to that moment in history - 20 years ago.
 
You probably remember where you were when you heard the news that Princess Diana had died on 31st August 1997. In today's visit to the Sound Archives of Nga Taonga Sound & Vision, Sarah Johnston is going to take us back to that moment in history - 20 years ago.
 
A
AWR Ilocano / Ilokano / Ti Pagsasao nga Iloco
 
Panangtingil Kadagiti Rugso ti Rekna, Controlling the Emotions, Pungtot, Rayat, Dakil a Rigat, Great Tribulation, Pagay, Palay, Rice, Agtatakaw, Gready, Tabako, TobaccoBy podcasts@awr.org (AWR).
 
health talk.Yehowa hpe shakawn Vitamin B a lam akyuBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
Brandon, Madison and Megan share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. Compared to lives we previously lived, recovery has done so much for us. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Recovery Reflections. If you or a love ...…
 
Forca vetëshëruese ndaj sëmundjeve të rënda Natyra është zgjidhja e çdo problemi, madje mund të konsiderohet si një dhuratë e çmuar për njerëzimin. Por shumica e njerëzve nuk e dinë këtë sekret. Më 17 mars të vitit 2008, profesori David L Vesely i Qendrës së Studimit të Shëndetit pranë Universitetit të Floridës zbuloi se zemra e njeriut mund të ...…
 
Kur njerëzit shohin ngjyrën e verdhë, mendojnë "diellin", "ngrohtësinë" dhe "lumturinë" Zërat se ngjyra e verdhë ju irriton nisën disa vite më parë nga një burrë që urrente ngjyrat, thotë një specialist. Ka njerëz që besojnë se nëse shohim ngjyrën e verdhë për një kohë të gjatë, mund të keni ankth ose të irritoheni. Madje disa të tjerë thonë se ...…
 
health talk about Vitamin A for healthy life.Madu ngai hte ani sha nga rit Vitamin A a lamBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
This week on InTransition we speak with Alison Wright, Assistant Director of the National Gallery of Australia and all-round strategic marketing and communications guru. Join us in this funny and frank account of her career and lessons learned as Alison delves into how she’s navigated turbulent times at the NGA, and why her straight-shooting st ...…
 
Hepatiti B është sëmundje e mëlçisë, e cila e bën atë të zmadhohet dhe të mos kryejë funksionet e saj siç duhet. Mëlçia mundëson një sërë funksionesh që na mbajnë gjallë, sulmon infeksionet, ndalon hemorragjinë, eleminon helmet nga qarkullimi i gjakut. Sipas të dhënave, në Kinë ka rreth 90 milionë të prekur me virusin e Hepatitit B. Sipas dekla ...…
 
Njerëzit mund ta zgjasin jetëgjatësinë deri në 14 vjet duke mos pirë alkool dhe duhan, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke bërë aktivitet të rregullt sportiv. Sipas një studimi ku morën pjesë 20,244 burra dhe gra të moshës ndërmjet 45-79 vjeçareu arrit në përfundimin se ata dhe ato të cilët kishin pirë duhan, alkool, nuk ishin stërvitur rregullish ...…
 
Playlist: Siakol - yakap janella salvador - mahal kita pero danielle padilla - simpleng tulad mo aalon band - pusong bato darryl Ong - ikaw na nga Medley - happy birthday zander khan - tanging ikaw Rey valera - pangako sa iyo
 
h
hoganj17 on Narro
 
Bert T. CombsApril 5, 1967 - June 5, 1970Nominated byMabel Hall ( m. 1937-69)Helen Clark Rechtin ( m. 1969-86)Battles/warsWorld War IIBertram... https://en.wikipedia.org/wiki/Bert_T._Combs jurist U.S. state Kentucky Kentucky Court of Appeals 50th Governor of Kentucky Sixth Circuit Court of Appeals President Lyndon B. Johnson Clay County Univers ...…
 
Brandon, Madison and Megan share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. While it may take time, we find that our minds and hearts can change with the help of our higher power. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Recover ...…
 
Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) shton rrezikun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë genetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme ...…
 
Ditët e fundit, Këshilli i Shtetit i Kinës publikoi Opinionet e Drejtimit për Sistemin e Administrimit të Spitaleve Moderne(ODSASM). Në bazë të tyre do të formohet sistemi i ri i administrimit të spitaleve publike deri në vitin 2020. Më 27 korrik, drejtori i Zyrës së Reformës Mjekësore pranë Këshillit të Shtetit Wang Hesheng shpjegoi në një kon ...…
 
SHOW NOTES: Host: Noelle Rhodes The ABC'S of Celebrating Your Bestie's Birthday Like a Boss : Noelle Rhodes Stats+ Facts: Emily Ng Books and Booze: Jenny Shannon Celebrating the Birthday of a Friend Who Doesn't Like to Celebrate: Kristina Keen Music: Springish / Adventure, Darling
 
health talk.Sumsing na Yerusalem mahkawn Bai hkam kaja wa na matu lajang chye na matuBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
Brandon, Madison and Megan share their experiences about creating a better quality of life in recovery once our hearts are settled with a life free from addiction. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Recovery Reflections. If you or a loved one is in need, please call us today: (866) 578-7471. Also, Please be s ...…
 
Former All Blacks coach Sir Graham Henry speaks to Mike Hosking about the passing of Sir John Graham.Sir John, a former All Blacks captain, died on Wednesday night aged 82.He was a highly respected educationalist, primarily for his work as principal of Auckland Grammar School from 1973-93, but also as commissioner of the troubled Nga Tapuwae Co ...…
 
Christian home program.Madu ngai chye na sai Hkungran ai dinghku hta kaja ai amtut mahkai ngang grin nga na matu hte matut mahkai lam grau jat kaba wa na lamBy podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
SHOW NOTES: Host: Noelle Rhodes Don't Worry ... But It's Normal to Worry ... But Don't Worry: Noelle Rhodes, Mrs. P., Brenda, and Nicole Stats+ Facts: Emily Ng Helping My Child Navigate Friendship: Kimberly Amici Take No Crap: Jenny Shannon I Couldn't Tell My Parents About This: Kristina Keen Noelle's Notes: Noelle Rhodes Music: Springish / Mul ...…
 
Brandon, Josh and Megan share their experiences about creating a better quality of life in recovery, with no false pretenses attached. Special Thanks to Stone Valley Recovery for providing the location for Recovery Reflections. If you or a loved one is in need, please call us today: (866) 578-7471. Also, Please be sure check out Last Week’s Epi ...…
 
Dementia është një formë sëmundje që prek më tepër personat mbi moshën 65-vjeçare. Nëse ju vini re të afërmit tuaj nisin të harrojnë gjërat dhe të kenë një memorie të dobët, atëher është koha e duhur për t'i drejtuar te mjeku. Dihet që me kalimin e viteve kujtesa dobësohet si rezultat i viteve të kaluara, ngarkesës, stresit të akumuluar etj, dh ...…
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login