show episodes
 
T
Từ ngữ của Đời sống, Tin tốt và Sách Phúc Âm bài hát/Ngôn ngữ của nhóm chính ở Việt Nam.(Words of Life, Good news and Gospel songs / Languages of the main groups in Vietnam.)
 
Từ ngữ của Đời sống, Tin tốt và Sách Phúc Âm bài hát/Ngôn ngữ của nhóm chính ở Việt Nam.(Words of Life, Good news and Gospel songs / Languages of the main groups in Vietnam.)
 
C
Cùng nhau học tiếng Nhật - Đài phát thanh Nhật Bản NHK WORLD
 
NHK, đài phát thanh và truyền hình công cộng duy nhất của Nhật Bản, cung cấp miễn phí podcast của khóa học tiếng Nhật đáng tin cậy này! Bạn có thể dễ dàng bắt đầu học ngữ pháp và từ vựng cơ bản qua việc theo dõi câu chuyện của Anna, một du học sinh học tiếng Nhật tại một trường đại học ở Tokyo.nhk.jp/lesson
 
O
One Gaming Community
Weekly
 
The League of Extraordinary g33k's
 
H
Học SBS
Weekly
 
Lớp học Kinh thánh song ngữ Hàn-Việt
 
V
VOA 4 giờ 30 sáng - VOA
Daily
 
Tin tức mới nhất và các chuyên mục đặc biệt về Việt Nam và Thế giới. Các bài phỏng vấn, tường trình của các phóng viên ban Việt ngữ về các vấn đề liên quan đến Việt Nam và quốc tế.
 
N
Nerds and Geeks UNITE! Supercast
Daily+
 
Join me every Friday for the best goddamn time ever! I talk TV Shows and explore the world of Geek/Pop Culture so if you miss it you'll hate your life... NERDS AND GEEKS UNITE! SUPERCAST IS HOSTED BY DEVON THE JEDI OF THE UNITE GEEK RADIO NETWORK AND YOU CAN CATCH ALL NEW EPISODES EVERY SATURDAY ON iTUNES, GOOGLE PLAY, STITCHER AND BUZZSPROUT OUR PODCAST HOME! YOU CAN ALSO LISTEN TO WEEKLY SOUNDBITES AT OUR HOME ON SOUNDCLOUD! Twitter: @geekradiounited Facebook: http://bit.ly/ugrfacebook Has ...
 
Loading …
show series
 
Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) shton rrezikun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë genetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme ...…
 
Vera është një stinë e nxehtë, kur duhet të konsumojmë shumë lëngje të ndryshme. Kur shkojmë në supermarket shohim një varietet pijesh në shishe shumëngjyrëshe, përfshi ujë natyral, ujë me gaz, soda, pije me gaz, lëngje frutash, pije sportive etj. Po cila pije është më e përshtatshme dhe si ta konsumojmë atë? Çdo ditë duhet pimë ujë, pasi uji ë ...…
 
Rruga, e njohur si Rruga e Mëndafshit, ka sjellë shkëmbime ekonomike dhe kulturore në Kinë dhe jashtë saj, si dhe një shumëllojshmëri të prodhimeve të reja të huaja për të gjithë. Si rezultat, që nga ajo kohë janë shfaqur në tryeza fruta dhe perime të reja. 1. Rrushi Me origjinë nga Deti i Zi dhe Mesdheu, rrushi hyri në Kinë nga Dayuan, gjatë p ...…
 
We’re back with a new episode of the Insanity Check. Joining Kriss this time is Latoya (Winter Reign) host of Secret Sauce on the MTR Network. Thanks to Wonder Woman, Bill Maher being racist…again, and the DNC, we have plenty to talk about. Show Topics: Wonder Woman hits theaters and it’s good… But some dudes are salty Bill Maher back at it aga ...…
 
We're back with a new episode of the Insanity Check. Joining Kriss this time is Latoya (Winter Reign) host of Secret Sauce on the MTR Network. Show Topics: Wonder Woman hits theaters and it's good... But some dudes are salty Bill Maher back at it again The DNC is ignoring Black Women and its a HUGE mistake Joy Reid's panel with L Joy This Week ...…
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login