Best pushimeve podcasts we could find (Updated February 2018)
Related podcasts: Islamic Religion Education Shfrytëzimi Shfrytëzimin Udhëzime Për  
Pushimeve public [search 0]
show episodes
 
S
Shfrytëzimi i pushimeve
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shfrytëzimit sa më të mirë të pushimeve verore dhe rëndësisë së kohës.
 
U
Udhëzime për shfrytëzimin e pushimeve
 
Pushimet në përgjithësi janë pjesa më e lirë e jetës së njeriut. Prandaj këshilla dhe idetë për shfrytëzimin e kësaj pjese të jetës së tij është shumë me rëndësi. Kjo ligjëratë mundohet të jetë çelës i hapjes së shtigjeve të ideve për mbushjen e kësaj kohe me diçka që e kënaq Allahun e lartësuar.
 
Loading …
show series
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Ekrem Avdiu
 
Seria: Ligjerata të përgjithshmeBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
U
Udhëzime për shfrytëzimin e pushimeve
 
Udhëzime për shfrytëzimin e pushimeve
 
S
Shfrytëzimi i pushimeve
 
Shfrytëzimi i pushimeve
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login