Best te podcasts we could find (Updated August 2017)
Related podcasts: Religion Islamic Education Taoism Cilat Tao Buddhism Spirituality Society News Ramazanit? Drejtat Namazit Lao Tzu Dao Tao Te Ching Para Laozi Mind Enlightenment  
Te public [search 0]
show episodes
 
R
RNZ: Te Ahi Kaa
Weekly
 
The philosophy of Te Ahi Kaa is to reflect the diversity of Māori in the past, present and future. While bilingual in delivery, the programme incorporates Māori practices and values in its content, format and presentation.
 
T
Tao Te Ching Today Audio
Weekly
 
Tao Te Ching Today is a discussion on the Tao Te Ching and how it applies in today's world. The Tao Te Ching was written over 2500 years ago by one of the world's wisest historical figures in China, Laozi. This mystical text reveals the secrets of happiness and inner peace... if you know how to divine it's secrets. This podcast is about doing just that.
 
R
RNZ: Te Manu Korihi
Daily+
 
Providing news on Māori issues, Te Manu Korihi features four times each weekday, in Radio New Zealand National's leading news programmes Morning Report and Checkpoint. A longer weekly edition, Te Waonui, is broadcast on Sunday evenings.
 
R
RNZ: Tagata o te Moana
Weekly
 
A weekly Pacific magazine programme features New Zealand and regional Pacific news, issues, information and music. This programme is also simulcast domestically on Radio New Zealand National.
 
R
RNZ: Te Kupu o te Wiki
Weekly
 
Introducing 50 new Māori words over 50 weeks.
 
T
Tao Te Ching Today
Weekly
 
Tao Te Ching Today is a discussion on the Tao Te Ching and how it applies in today's world. The Tao Te Ching was written over 2500 years ago by one of the world's wisest historical figures in China, Laozi. This mystical text reveals the secrets of happiness and inner peace... if you know how to divine it's secrets. This podcast is about doing just that.
 
T
Te Papa Podcasts
Rare
 
Te Papa experts and guests discuss our collections, exhibitions and events.
 
T
Te Reo O Te Ataarangi
Daily+
 
Join Keri and Tipene with guests, promoting all facets of Te Reo including Pronunciation, place names, history, book readings and social commentary. Monday at 3.00pm, replaying Friday at 6.00pm. Kindly supported by Nelson City Council through a Community Investment Grant.
 
A
Applenosol.com - El podcast que te hará ver la luz.
 
Podcast y Screencast sobre Tecnología, Hard, Soft, Accesorios, Internet, Redes sociales, etc. en general. Grabamos y publicamos desde España, A pleno sol. http://www.applenosol.com
 
T
Te Papa Science Express
Monthly+
 
Curious about the world around you? From the forensics of art forgery to the science of climate change, Science Express brings you the latest advances in fields as diverse as genetics, physics, and geology. Each Science Express features expert speakers from research institutions around New Zealand and the world. Bring your burning questions – these lively, interactive evening sessions are open to all.
 
P
POWER TALK - Te lo do io il business
 
Un approccio graffiante con il business comportamentale che ti conduce giornalmente nell' esplorazione e nella scoperta di persone di successo, libri interessanti, siti di riferimento, strumenti utili, opportunità importanti. Viaggia anche tu insieme a Dan nel momento del business visto da un approccio diverso e non convenzionale per aumentare i tuoi risultati da imprenditore e libero professionista.
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Ekrem Avdiu
 
Seria e ligjeratave islame 'Ligjerata te pergjithshme' nga hoxhe Ekrem Avdiu.
 
T
Te Kaata
Weekly
 
Christine and Puti present an hour of laughs, news and music in both English and Te Reo. Thursday nights at 6.00, replaying Sunday afternoon at 1.00
 
T
Te Tuhi
Daily+
 
Contemporary art gallery
 
T
Té Time
Monthly+
 
A couple of girls with strong opinions on life issues, relationships, pop culture and everything between. No matter if right or wrong and shinning light on up and coming entrepreneur.
 
T
Te Londoner
Daily+
 
Te Londoner is a podcast hosted by Michael John Oliver, about the lives of Kiwis living in that hub of culture, curiosity and calamity—London.
 
U
Una mala tarda la té qualsevol
Daily+
 
Una mala tarda la té qualsevol programa de El Cansancio que va realitzar a Ràdio 4 entre els anys 2004 i 2005
 
T
The Te & Two Show
Monthly+
 
The Te' and Two Show is the new go to show for exclusive conversation in Politics, Entertainment and Sports. We have some of the top entrepreneurs, politicians, film and music artists scheduled to be on the show! Listen for our free giveaways, contest and opportunities to advertise your business, activist movements and artist projects
 
S
Si te bejme haxh te pranuar
Daily+
 
Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Bekir Halimi sqaron diç prej vlerës së haxhit si dhe hapat dhe veprat të cilave duhet t’iu përmbahet haxhiu për tu pranuar haxhi prej tij.
 
D
Disa vese të shëmtuara te njerëzit
 
Shpeshherë flitet për veset e shëmtuara sikurse xhelozia, tradhtia, urrejtja apo gënjeshtra etj. dhe krejt kjo bëhet me qëllim që të evitohen dëmet e tyre të mëdha dhe që njerëzit të jetojnë në harmoni, e ky është edhe synimi i kësaj ligjërate.
 
T
Të drejtat prindërore
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për të drejtat prindërore duke sjellë argumente dhe shembuj të ndryshëm.
 
E
Edidia ehu te/Halal
Daily+
 
Kasamu : Edidia ehu te/Halal
 
T
Te dashurit e Allahut
Daily+
 
Seria e ligjeratave islame 'Te dashurit e Allahut' nga hoxhe Fadil Musliu.
 
T
Të drejtat bashkëshortore
Daily+
 
Në vazhdën e serisë së ligjëratave rreth ‘Artit të komunikimit’ hoxha i nderuar Ahmed Kalaja jep këshilla dhe udhëzime të shoqëruara me shembuj, të cilat çojnë drejt një familje të lumtur ku njihen dhe respektohen të drejtat bashkëshortore. Në masë të madhe këto këshilla lidhen me artin e komunikimit ndërmjet njerëzve dhe rezultojnë me lumturi dhe harmoni në familje.
 
C
Chéri(e) je peux te faire cocu(e) ?
 
Retrouvez les "Chéri(e) je peux te faire cocu(e) ?" dans l'émission #MiKL NO LIMIT sur Fun Radio
 
S
Si të përgatitemi për dhjetë netët e fundit të Ramazanit?
 
Dhjetë ditët e fundit të Ramazanit janë të bekuara dhe të zgjedhura nga ana e Allahut të lartësuar. Mjafton që në to është nata e Kadrit e cila është më me vlerë se sa një mijë muaj. Si ta kuptojmë këtë përzgjedhje dhe si të përgatitemi për të na tregon përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama.
 
O
OnlyOneTV.com » Olguita te lo Explica
 
global television network
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Muhamed Dermaku
 
Seria e ligjeratave islame 'Ligjerata te pergjithshme' nga hoxhe Muhamed Dermaku.
 
P
Para se të filloj Ramazani!
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për përgatitjen para muajit të Ramazanit, pasi që jemi në prag të tij. Ai i tregon rregullat e përgjithshme ndaj të cilave muslimani duhet të jetë i kujdesshëm me këtë rast, duke argumentuar fjelët e tij me gjendjen e Selefit – gjeneratave të para të devotshme para muajit të Ramazanit dhe për fund pyet me plot të drejtë: Si hyn në Ramazan ai që nuk din të lexoj Kuran?!!
 
K
Kthehu te Zoti yt Bujar
Daily+
 
Cili është shkaku që raportet tona nuk janë mirë me Zotin?Athua dera e pendimit është e hapur për mua pas një jete plot mëkate?A kanë rrugëdalje problemet e mia në këtë jetë dhe tek kush të drejtohem së pari?A ka mundësi ta përmirësojë atë që ka mbetur prej jetës sime?Në këto dhe pyetje të tjera, përgjigjet hoxha i nderuar në këtë ligjëratë tërheqëse e cila mëton t’i njoh besimtarët me Zotin e tyre, e që është Bujar dhe Fisnik.
 
F
Fe y Crisis te Informa
Weekly
 
René Pereira, Hijo es pastor de la Iglesia Bíblica Emanuel en Juana Díaz, Puerto Rico. Es una voz muy conocida en Puerto Rico, tanto en la iglesia como en el mundo secular. Hace un llamado a la isla al arrepentimiento y la santidad. Este programa no es apto para niños y puede ser objeto de controversia. The Rock y CEM no se solidariza con todos los puntos de vista en este programa. El número telefónico de la iglesia Bíblica Emanuel es 787-845-7375.
 
R
Rregulla praktike me të cilat duhet të edukohemi
 
Kjo ligjëratë tërheqëse përmban disa rregulla me të cilat duhet të edukohet çdo musliman si: dhënia përparësi fjalës së Allahut dhe Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) para fjalës së dikujt tjetër dhe respekti i sahabëve, veprimtaria në bashkësi në forma të ndryshme, pastaj angazhimi në kërkimin e diturisë fetare dhe madhërimi i shnejtërisë së muslimanëve.
 
S
Shenjat e mëdha të Kijametit
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shenjave të mëdha të kiametit dhe çështjeve që lidhen me to.
 
K
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
 
Shumë dijetarë kur flasin për Zekatin e preferojnë muajin e Ramazanit si kohë shumë të vlefshme për pikënisjen dhe nxjerrjen e tij. Mu për këtë kemi shkoqitur nga kursi Islam për tregtarë pjesën ku flitet për vlerën dhe dispozitat e Zekatit me shpresën se do të ndihmojë në njohjen e zbatimin e shtyllës së tretë të Islamit – Zekatit. Dhe pasi që nga urtësitë e agjërimit është solidariteti me të varfërit dhe të mjerët, atëherë kjo do të na ndihmojë të solidarizohemi me ta edhe nëpërmjet ndarje ...
 
W
What is Purpose? - Tao Te Ching
Weekly+
 
Additional Eye-Opening Programs @ www.OpenandClear.com - Tao Te Ching Originally by Lao-Tzu - Think of the (well miss understood) "Yin/Yang". Instead of Light & Dark, or Good & Evil, it is better understood as a state within ourselves of Resistance & Acceptance. Water can also be a powerful force, as it ACCEPTS it's plummeting down a mountain and "The Way" is better grasped as "Purpose" , a hard to understand aspect of ourselves, though very apparent in our everyday experience. Reinterpreted ...
 
S
Sau, Mulimuli Mai ia te Au—Punaoa e Aoao Ai mo le Autalavou | SD | SAMOAN
 
This podcast is a simple and convenient way to share the videos from Come, Follow Me on your iPad, iPhone, or iPod touch. It features the videos for the monthly gospel topic youth are studying in Aaronic Priesthood, Young Women, and Sunday School.
 
W
What's This Tao All About?
Monthly
 
A lighthearted Taoism podcast hosted by a Tao Master and curious writer.
 
K
Kujtohu para se të bësh mëkat
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar tregon për një mori çështjesh që nëse i përkujton myslimani para se të bën mëkat do t’i ndihmojnë atij të largohet nga mëkati.
 
F
Foyi te yalen tien safai (5-6)
Daily+
 
Foyi te yalen tien safai, galon be banke hali ni awati djanya ra, tama be mokow dioko banke, sanfin be te sandji ye, nianamaya lafia be : limaniya ani woloden niumanw ani muso niuma ani siki nioko niuman ani hakili niuman na, sosoli tiaman dabila walasa mokow kana idokoya.
 
I
Islami therret ne ambicie te larte
 
Muaji i Ramazanit ishte muajit i angazhimit dhe zellit por, që të arrihen begatitë dhe mirësitë e Allahut myslimani duhet të kujdeset për ambicie të larta gjatë gjithë kohës. Nxitja për ambicie të larta është edhe tema e ligjëratës së hoxhës së nderuar Sadat Rrustemi.
 
D
Dispozitat e Imamit dhe pasuesve të tij
 
Në këtë audio hoxha i nderuar flet rreth disa rregullave që kanë të bëjnë me imamin. ai flet për privilegjin, vlerën dhe përgjegjësinë e atij që del imam pastaj flet rreth asaj se cila vepër është më me vlerë dalja imam apo të bërit myezin. Dhe e përfundon ligjëratën e tij me sqarimin e asaj se kush ka përparësi për të dalë imam dhe llojet e imamëve.
 
S
Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?
 
Allahu ka veçuar muajin e Ramazanit nga muajt e tjerë dhe i ka dhënë pozitë të posaçme. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Enes Goga sqaron për vlerën dhe përgatitjen për këtë muaj fisnik duke iu drejtuar me këtë shtresave të ndryshme të shoqërisë.
 
P
Punët me të cilat e meritojmë xhenetin
 
Xheneti është synim i çdo besimtari prandaj kujdeset për veprat që e shpijnë te ai. Hoxha i nderuar në këtë hytbe sqaron se me besim dhe vepër të mirë arrihet ky synim. Pastaj përmend një sërë veprash të mira për të cilat ka ardhur në Kuran se e kanë për shpërblim xhenetin si ajetet e para të kaptinës El Muminun.
 
E
Efektet pozitive të faljes së namazit
 
Në këtë incizimi hoxha i nderuar flet rreth efekteve pozitive të namazit dhe si manifestohen ato në jetën e myslimanit.
 
L
Leximi i perkthimit te domethenieve te kaptines El Fatiha dhe xhuzit Amme ne shqip
 
Përkthimi i domethënieve të kaptinas El Fatiha dhe xhuzit Amme në gjuhën shqipe, i lexuar nga Xhemal Jakupi, e që është prej publikimeve të Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.
 
O
Obligimi i muslimanit ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)
 
Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar sqaron obligimin e muslimanëve ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe se çka duhet të veprojnë ata për të shprehur dashurinë, lojalitetin dhe përkrahjen ndaj tij.
 
T
Tao Te Ching & What Water Would Do.
Weekly+
 
Additional Eye-Opening Programs @ www.OpenandClear.com - Tao Te Ching - - A Book on Purpose - - What Would Water Do? - - A New interpretation of the - - "Tao Te Ching" Originally by Lao-Tzu - - Each verse is/will be available @ https://goo.gl/JRqnnoReinterpreted by eyes that have experienced beyond death. New insights come recognizing this speaks of purpose of existing, not about escaping. Join us beyond nature of the world, within nature of the Universe. Think of the (well miss understood) ...
 
R
Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës
 
Në këtë ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama na sjell shembuj te historisë Islame se si edukimi i mire i fëmijës nga nena sjell te mira për te gjithë shoqërinë dhe njerëzimin.
 
K
Kohët në të cilat ndalohet falja e namazit
 
Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar, sqaron kohët në të cilat ndalohet namazi, urtësinë e këtij ndalimi dhe disa dispozita që kanë të bëjnë me të.Këto kohë mund të përmblidhen në tri: - Pas namazit të sabahut gjersa të ngrihet dielli sa një shtizë.- Kur dielli të qëndron zenit gjersa të anojë prej tij.- Pas namazit të ikindisë gjersa të përfundon perëndimi i diellit.
 
P
Përkthimi i kuptimeve të Kuranit në gjuhën shqipe
 
Përkthimi i kuptimeve të Kuranit të Madhërishëm nga profesori Hasan Nahi, Allahu e mëshiroftë. (Audio)
 
Loading …
show series
 
Sports Illustrated becomes a part of Americana on this episode of This Day In History. On this episode of This Day In History, Tony and Armand tell us about the first issue of the most celebrated sports magazine in America’s history, Sports Illustrated. In 1954, Time Inc. launched Sports Illustrated to a nationwide audience and soon turned this ...…
 
Buenos dias !!Levantate con alegria y energia! Wake Up! 4 Horas de buena musica, para comenzar tu dia! De Lunes a Viernes 8 a 12 pm Hora Central. Te espero! Telefono en Cabina: (352)505-9924 WhatsApp (352)213-8903 SDFM: http://tunein.com/radio/Secuencia-Digital-FM-s151052/ Pagina: http://www.secuencia-digital.com/…
 
¿Cómo te acercas como padre? ¿Qué rol le toca a los hermanos de los niños con autismo? ¿Cómo hacemos para evitar enojos o rivalidades entre ellos?
 
Hepatiti B është sëmundje e mëlçisë, e cila e bën atë të zmadhohet dhe të mos kryejë funksionet e saj siç duhet. Mëlçia mundëson një sërë funksionesh që na mbajnë gjallë, sulmon infeksionet, ndalon hemorragjinë, eleminon helmet nga qarkullimi i gjakut. Sipas të dhënave, në Kinë ka rreth 90 milionë të prekur me virusin e Hepatitit B. Sipas dekla ...…
 
Njerëzit mund ta zgjasin jetëgjatësinë deri në 14 vjet duke mos pirë alkool dhe duhan, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke bërë aktivitet të rregullt sportiv. Sipas një studimi ku morën pjesë 20,244 burra dhe gra të moshës ndërmjet 45-79 vjeçareu arrit në përfundimin se ata dhe ato të cilët kishin pirë duhan, alkool, nuk ishin stërvitur rregullish ...…
 
"Federico Carro – StarlightTerry Johnson ft. Starling Newsome - Ooh Ya WitLuis DH – BlondWrong Side -UnlessLone Wolf James – Cradle to The GraveAndrea Manocchio – Voglio solo teBryan Deister – Into the SkyKama Ruby – Mistake"
 
R
Radio Galega. Últimas entradas
 
Estudio 313/08/2017 A música en directo, ingrediente principal dun programa conducido por Ricardo Alonso co que te podes deleitar de luns a venres (de 15:00 a 17:00 h e, de novo, de 21:00 a 23:00) en radio galega música. Saúde e rock&roll.
 
Estudio 313/08/2017 A música en directo, ingrediente principal dun programa conducido por Ricardo Alonso co que te podes deleitar de luns a venres (de 15:00 a 17:00 h e, de novo, de 21:00 a 23:00) en radio galega música. Saúde e rock&roll.
 
"Gold Standard Limited – Hold OnGiuseppe Vorro – Bella SeiAnnoZzero -CiosAndrea Manocchio – Voglio solo tePhauba – Quando Phauba era una scimmiaLone Wolf James – Cradle to The GraveOffbeat the Myth – My mind"
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
R
Ripped Radio Network
 
 
T
The Te & Two Show
 
 
M
Miit par Verd - A Mando'a Word for a Warrior
 
What can give us joy?Listen to what the Bible says, from Jeremiah. (click for podcast) gar words were found, bal ni ate them; bal gar words were at ni a joy bal te rejoicing be ner kar'rta: par ni am called de gar gai, Yahweh, God be Armies.Your words were found, and I ate them; and your words were to me a joy and the rejoicing of my heart: for ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
"Cristian Corona – Make it HappenPM - Thatz Wut IT IzLone Wolf James – Cradle to The GraveCristian Nevola – Ci saraiSarantos - Above The CloudsAndrea Manocchio – Voglio solo teFuser – Ante UpDanny Nardini – Don’t Act"
 
The DFS DegeNation Podcast Ep. 8, August 11th, 2017. Our eighth edition of our DFS Preseason mini-series with Trevor Sikkema beat reporter for the @PewterReport— follow him on Twitter (@TampaBayTre)! Sikkema covers the Tampa Bay Buccaneers and talked plays you will need to win in DFS if you’re playing the Week 1 Preseason slate with Kevin Steel ...…
 
Tearing into the forefront with the Filth Friends squad, INFKTIOUS has made his debut on Joy 94.9, a week a head of the Your Shot 2017 Melbourne finals, as a Counter Cultured Special Guest DJ. Melbourne’s dubstep boi INFFKTIOUS Being taken under the wing of Counter Cultured fam favourite, MVGE, as well as making it into the Melbourne finals for ...…
 
The DFS DegeNation Podcast Ep. 6, August 11th, 2017. Our sixth edition of our DFS Preseason mini-series with Dan Schneier from ProFootballFocus and 24/7 Sports (@247Sports) follow him on Twitter (@DanSchneierNFL)! Dan covers the New York Giants for 247Sports and we talked plays you will need to win in DFS if you’re playing the Week 1 Preseason ...…
 
-Utah Football Insider Report: Dirk Facer, Deseret News-College Football Insider Report: Jake Murphy, former Utah TE-Zach Randolph arrest-show wrap
 
Jake Murphy, former Utah tight end who also saw some action in the NFL, joined "The Big Show" on Thursday afternoon to talk about his thoughts and feelings regarding this coming football season.Also, Murphy told Spence and Gordon why he agrees with UCLA QB Josh Rosen's comments that balancing school with athletics in college is sometimes an imp ...…
 
NIGGAS GON FEEL ME Lol Whats up my name is JT! Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric. Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy heade ...…
 
Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) shton rrezikun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë genetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme ...…
 
Ditët e fundit, Këshilli i Shtetit i Kinës publikoi Opinionet e Drejtimit për Sistemin e Administrimit të Spitaleve Moderne(ODSASM). Në bazë të tyre do të formohet sistemi i ri i administrimit të spitaleve publike deri në vitin 2020. Më 27 korrik, drejtori i Zyrës së Reformës Mjekësore pranë Këshillit të Shtetit Wang Hesheng shpjegoi në një kon ...…
 
M
Miit par Verd - A Mando'a Word for a Warrior
 
What can insulate us from the slings and arrows of others?Listen to what the Bible says, from Isaiah. (click for podcast) sushir at ni, gar Tion'ad kar'taylir righteousness, te adate o'r whose kar'rta is ner law; don't chaabar te reproach be men, neither cuyir dismayed at their insults.Listen to me, you who know righteousness, the people in who ...…
 
D
Dj Bones's Podcast
 
♫ UFO - Flying Saucer♫ Prefix One - Vermicelli Noodles♫ Joyfull Family - Disco Feeling♫ Addvibe - Feels So Good 2Nite♫ L’Renee, Omar S - S.E.X.♫ Mattei & Omich, Ella - God Made Me Funky♫ Skyy - Here’s To You♫ Dj Romain, Emory - This Hot♫ 95 North - Housin’ Good Time♫ Guido P - Funk At The Beach♫ Praxis feat Kathy Brown - Turn Me Out♫ Oscar Sull ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
"Cristian Corona – Make it HappenPM - Thatz Wut IT IzLone Wolf James – Cradle to The GraveCristian Nevola – Ci saraiSarantos - Above The CloudsAndrea Manocchio – Voglio solo teFuser – Ante UpDanny Nardini – Don’t Act"
 
G
Glenn Clark Radio
 
So much happening on a #WouldYouRatherWednesday edition of GCR. Would you rather have to spend your weekend watching every NFL preseason game from start to finish OR spend your Friday and Saturday at BronyCon in downtown Baltimore? Yeesh. PressBox's chief grand poobah Stan "The Fan" Charles stopped by the studio for another round of Five Words ...…
 
NIGGAS GON FEEL ME Lol Whats up my name is JT! Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric. Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy heade ...…
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
T
The People's Paradise
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
V
Vittek Tape United Kingdom
 
"Siciliano Sono – GiufàSchafer Haus – Crazy (2012)Rames – Movimenti e pianiAndrea Manocchio – Voglio solo teAshen Witherburn – Northern StormsMichael Ravon – Who you arePaxten – DosesCrowd Control feat. Elektromekanik & Happy Gutenberg – Devil"
 
A SPECIAL SHOW as Kā Manu a Rēhua Moka, Jaz, Margarita and Maia (Te Kura Kaupapa Māori o Ōtepoti) share their presentation "Science through an Indigenous Lens - A moth Study" from the WORLD INDIGENOUS PEOPLES CONFERENCE ON EDUCATION in Toronto.Dr Peter Mace (UoOtago, Biochemistry) and Dr Anderson discuss Presentations and Proteins with the tama ...…
 
T
The Technology Evangelist
 
On August 8th, 2017 Luca Deri the founder of ntop was kind enough to call in and discuss Network Performance Monitoring (NPM). Luca is a well-recognized leader in the field of NPM having started at IBM Research back in 1993. He then went on to launch ntop in 1997 and has never looked back. In this specific market PF_Ring, n2Disk and several oth ...…
 
R
Ripped Radio Network
 
 
T
The Te & Two Show
 
 
Merhaba Kadınlar, Bu hafta Çalıkuşu'nun Z Raporu'nun konuğu Ritim Kolektif'ten ve Karşı Radyo'dan arkadaşımız Evrim Hikmet Öğüt olacak. Etnomüzikolog olan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde ders veren Evrim'i, biz daha çok feminist aktivist kimliği ve "Bazı Kadınlar Güzel Şarkı Söylüyor", "Ortadoğu'da Kadın Sesleri", "Bi Dünya" gibi ...…
 
We start our pre-preseason ranking series with the QBs and TEs. We go through a detailed discussion for both positions along with strategy on where to take certain players.
 
Tracklists:1. Mixtape Intro by Alex Dynamix2. Te Busco by Nicky Jam Ft Cosculluela3. Obsesionado by Farruko 4. Rakata by Wisin & Yandel 5. Bella y Sensual by Romeo Santos Ft Daddy Yankee y Nicky Jam6. Si Tú La Ves by Nicky Jam ft Wisin7. Blem (Reggaeton Remix) by Drake 8. Sigueme Y Te Sigo by Daddy Yankee9. Despacito by Luis Fonsi & Daddy Yanke ...…
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
T
Tao Te Ching & What Water Would Do.
 
Support for this program is needed, Patrons receive additional content & rewards @ www.Patreon.com/OaC - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Get Support with: Conscious Spirit-Coaching- A ONE-on-ONE Service of SHAMANIC direction, guidance, personal support & inspiration to eventually induce undeniable first-hand spiritua ...…
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login