Këshilla e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) drejtuar Ibn Abasit

Share
 

Fetch error

Hmmm there seems to be a problem fetching this series right now. Last successful fetch was on November 07, 2018 01:35 (4M ago)

What now? This series will be checked again in the next day. If you believe it should be working, please verify the publisher's feed link below is valid and includes actual episode links. You can contact support to request the feed be immediately fetched.

Manage series 1103291
By Discovered by Player FM and our community — copyright is owned by the publisher, not Player FM, and audio streamed directly from their servers.
Kjo ligjëratë është koment i hadithit të njohur të cilin e transmeton Ibn Abasi e teksti i tij fillon me fjalët: “O djalosh, Ruaje Allahun (fenë e Allahut), që Ai të të ruaj ty ..” Hoxha i nderuar në komentin e tij sqaron urtësitë, porositë, udhëzimet dhe dobitë të cilat i përmban ky hadith.

2 episodes available. A new episode about every 0 hours averaging 51 mins duration .