Ekonomi public
[search 0]
×
Best Ekonomi podcasts we could find (updated August 2020)
Best Ekonomi podcasts we could find
Updated August 2020
Join millions of Player FM users today to get news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the free podcast app that refuses to compromise. Let's play!
Join the world's best podcast app to manage your favorite shows online and play them offline on our Android and iOS apps. It's free and easy!
More
show episodes
 
Loading …
show series
 
Dhomat e industrisë dhe të tregtisë Konsultimi, informacioni, përfaqësimi i interesave: si organizohet dhe prezantohet ekonomia gjermane.Temat: Dhomat e Industrisë dhe të Tregtisë (IHK), Dhomat e Tregtisë së Jashtme (AHK), Shoqata gjermane e Dhomave të Industrisë dhe Tregtisë (DIHT)By DW.COM | Deutsche Welle
 
Automatizimi dhe racionalizimi Ekipet e prodhimit, livrimi sekuencial, robotët e punës: si përpiqet një sipërmarrje të kursejë koston e personelit dhe të magazinimit.Temat: Thjeshtimi i strukturave organike për rritjen e efikasitetit të prodhimit (Lean production), dhënie e porosive te të tretë (outsourcing), këshilli i ndërmarrjes, rikualifikimi, …
 
Financimi në tregtinë e jashtme Rreziku në furnizime, sigurimi i kredive, aftësia paguese: si mbrohet furnizuesi, kur klienti nuk është në gjendje të paguajë.Temat: tregtia e jashtme, eksporti, rezervimi i së drejtës mbi pronën, kredia e furnitorëve, sigurimi i kredisë, aftësia pagueseBy DW.COM | Deutsche Welle
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2020 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login