×
Puna public
[search 0]
×
Best Puna podcasts we could find (updated December 2019)
Best Puna podcasts we could find
Updated December 2019
Join millions of Player FM users today to get news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the free podcast app that refuses to compromise. Let's play!
Join the world's best podcast app to manage your favorite shows online and play them offline on our Android and iOS apps. It's free and easy!
More
show episodes
 
English for Asia from Adventist World Radio
 
Panjabi radio program for India, produced by Adventist World Radio
 
Radio programs in Kannada / ಕನ್ನಡ / Kannaḍa for Karnataka, Kerala, Maharashtra, Andhra Pradesh, Goa, India, by Adventist World Radio
 
Telugu / Telegu / Andhra / తెలుగు radio programs from Adventist World Radio
 
Tamil radio program from Adventist World Radio
 
Malayalam മലയാളം radio program by Adventist World Radio
 
P
Programi shqip
Daily
 
Veprimtaria e Papës dhe e Selisë së Shenjtë, intervista, lajme e reflektime mbi fenë e krishterë, doktrinën shoqërore të Kishës Katolike; puna e Kishës në trevat shqiptare në favor të popullit e të besimtarëve.
 
S
Sound of Picture
Daily+
 
Short, simple instrumental compositions paired to photographs, by Chad Crouch.
 
Poetry Podcast
 
Ahen, Hotel Evropa. Këtu punon Andrea, për të financuar studimin e gazetarisë. Puna e tij bëhet vërtet interesante, kur zhduket papritur nga dhoma 10 muzikanti i famshëm. Elemente të rëndësishëm gramatikore: zgjedhimi i foljeve, përemrat, pyetje të thjeshta, rasa kallëzore.
 
Andrea i ka përfunduar studimet dhe tani është i gatshëm që të nisë mbledhjen e materialeve për artikullin e tij të parë. Puna e çon atë (dhe natyrisht edhe Eksën misterioze) në Gjermaninë Lindore. Elemente të rëndësishme gramatikore: Forma pësore e foljeve (Passiv), pjesët e varura të fjalive, foljet vetvetore, mënyra lidhore (Konjunktiv).
 
Koha është një begati prej begative më të rëndësishme që i posedon myslimani. Jeta dhe puna e tij janë të lidhur ngushtë me të. Këtë begati duhet që ta njohim, ta kuptojmë rëndësinë e saj dhe ta shfrytëzojmë si është më së miri. Kjo ligjëratë sjell shembuj të gjallë nga të parët tanë se si ata e kuptuan e shfrytëzuan dhe më pas triumfuan në synimet e tyre në këtë dhe botën tjetër.
 
1) Avicii - You Make Me (ERROR404 Remix)2) Krewella - Live For The Night (W&W Remix)3) Chuckie vs DVBBS & Borgeous - Down To Tsunami (Ziggy Sensato Mashup)4) Vicetone - Chasing Time (Original Mix) 5) MAKJ, M35 - Revolution (Original Mix) 6) NERVO ft. Ivan Gough & Beverly Knight - Not Taking This No More (Original Mix)7) The Wanted - We Own The Night (Dannic Extended Mix) 8) Josh T & Danny David - Sydney (Original Mix) 9) Erik Arbores - Get Ready 10) Empire Of The Sun - DNA (Calvin Harris Ext ...
 
Loading …
show series
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jasveena Mall Audio Engineer: Solomon Mathew E-mail: bibleanswers@awr.orgBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jeswina Mall Audio Engineer: Solomon Mathew E-mail: cdeawr@gmail.com Toll-free: 000 800 040 1705By podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. Binoy Jacob Health Tips: Shani Binoy Audio Engineer: Solomon Mathew Email: awr360malayalam@gmail.comBy podcasts@awr.org (AWR)
 
GEN-SHARAD-MAUREEN BY-MELCHI.SBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jeswina Mall Audio Engineer: Solomon Mathew E-mail: cdeawr@gmail.com Toll Free: 000 800 040 1705By podcasts@awr.org (AWR)
 
suday worship, sabbath ,lords day,,commandments,grace,salvation by grace or law,law, base of judge ment, adventist church, judgement,2300 days prophecy,daniel 8, advocate,heavenly court,atonement,jesus,binoy jacob,malayalam, second coming ,end time events ,graceBy podcasts@awr.org (AWR)
 
GEN-SHARAD-MAUREEN BY-MELCHI.SBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Story Teller: Jeswina Mall Audio Engineer: Solomon Mathew E-mail: cdeawr@gmail.com Toll Free: 000 800 040 1705By podcasts@awr.org (AWR)
 
Sigins,suguna of second coming, Revelation,bible,daniel,jesus,world history,bible, prophecy,,babilone,gospal, awr malayalam,daniel chapter 2,future,future of the world,nations,end time messageBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jasveena Mall Audio Eng.: Solomon MathewBy podcasts@awr.org (AWR)
 
/ suday worship, sabbath ,lords day,,commandments,grace,salvation by grace or law,law, base of judge ment, adventist church, true church,Revalation 12, catholic, protestant advocate,heavenly court,atonement,jesus,binoy jacob,malayalam, second coming ,end time events ,grace, plagu, armgadon,churches, dinominations,…
 
GEN-SHARAD-MAUREEN BY-MELCHI.SBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jasveena Mall Audio Eng.: Solomon MathewBy podcasts@awr.org (AWR)
 
പാസ്റ്റർ ബിനോയ്‌ ജേക്കബ് /ഈThe rock of the age,the rock,Petra, jesus christBy podcasts@awr.org (AWR)
 
GEN-SHARAD-MAUREEN BY-MELCHI.SBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. Binoy Jacob Story Teller: Shani Binoy Audio Engineer: Solomon Mathew Email: awrmalayalam@gmail.comBy podcasts@awr.org (AWR)
 
GEN-SHARAD-MAUREEN BY-MELCHI.SBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Pr Binoy Jacob പാസ്റ്റർ ബിനോയി ജേക്കബ്/ pray ,By podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. William Mall Health Talk: Jasveena Mall Audio Eng.: Solomon MathewBy podcasts@awr.org (AWR)
 
SHARAD K-MAUREEN D BY-MELCHI. SSBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Speaker: Pr. Morris Madho Story Teller: Jasveena Mall Audio Engineer: Solomon Mathew E-mail: morrisawr@gmail.comBy podcasts@awr.org (AWR)
 
Google login Twitter login Classic login