Tze John Liu public
[search 0]
More
Download the App!
show episodes
 
===="Tembung saka Cahya", "Kabar Gembira Kanggo Kabeh Wong", "Swara Injil" - Ing Basa Jawa (Yogya, Banyumas, Indramayu, Kromo Madyo, Ngoko Surabaya,, Cirebon) ==== ===="Words of Light", "Good News for All th People", "Sounds of Gospel" - in Jawa Language - Yogya, Banyumas, Indramayu, Kromo Madyo, Ngoko Surabaya,, Cirebon ====
  continue reading
 
==== "Firman Kehidupan", "Kabar Baik" dan "Lagu Injil" -Bahasa Indonesia Utama,Dialek dan Bahasa Etnis ==== (Jawa, Jawa: Suriname, Jawa: Yogya, Jawa: Banyumas, Betawi: Bermazmuz, Betawai: Jakarta, Betawi, Lampung, Lampung:Api, Rejang, Indonesia, Aceh, Minangkabau, Banjar, Sundanese, Bali, Madura, Sasak, Teochew, Mandarin, Hakka, Dayak, Ma'anyan, Batak, Batak:Simalungun, Nias, Wempy, Makassar, Bugis, Toraja, Mandar(Manjar), Manado(Minahasa), Gorontalo, Mongondow, Sangilhe, Timor Barat, Maluku ...
  continue reading
 
"ຖ້ອຍ ຄຳ ແຫ່ງຊີວິດ"; "ຂ່າວດີ"; "ຂ່າວປະເສີດ" - ໃນປະເທດລາວພາສາຫຼັກທີ່ໃຊ້ / "Words of Life"; "Good News"; "Gospel Songs" in Lao
  continue reading
 
Loading …
show series
 
"Thank you Lord Jesus" - Javanese Christian Song.mp4 // 1 KORINTA 15 - Bab wungune Sang Kristus - 15:1-11 1Para sadulur, ing saikine aku arep ngelingake bab Injil kang wus dakwartakake marang kowe, kang iya wus padha koktampani, lan uga kokantepi. 2Iya Injil iku kang dadi margane kowe padha kapitulungan rahayu, anggere kowe padha mantep anggonmu ng…
  continue reading
 
Javanese - "The Two Roads".mp3 // YOKANAN 1 - Sang Sabda kang manjalma 1:1-18 1Ing kala purwa Sang Sabda iku ana, dene Sang Sabda iku nunggil karo Gusti Allah sarta Sang Sabda iku Gusti Allah. 2Wiwitane Panjenengane iku nunggil karo Gusti Allah. 3Samubarang kabeh dumadine dening Sang Sabda, lan samubarang kang dumadi ora ana sawiji-wijia kang ora d…
  continue reading
 
Basa Jawa - "Heart of Man".mp4 // 1 KORINTA 13 - Bab katresnan - 13:1-13 1Sanadyan aku bisa ngucapake sarupaning basane manungsa lan malaekat, nanging yen sepi ing katresnan, aku padha bae kaya gong kang ngumandhang utawa bendhe kang ngangkang. 2Sanadyan aku kadunungana peparing bisa medhar wangsit, lan sumurup ing sakehe kawruh, lan sanadyan aku d…
  continue reading
 
Cover Song by Holifield Marak.mp4 // Abdining Yehuwah kang nandhang sangsara 52:13–53:12 13Lah AbdiningSun bakal oleh gawe, bakal kaluhurake, kaalembana lan kamulyakake. 14Kayadene anggone wong akeh bakal padha dheleg-dheleg. nyumurupi Panjenengane – amarga saka bangeting rusake pasemone, nganti ora kaya manungsa maneh, lan katon ora kaya anaking m…
  continue reading
 
Banjar Language - "Good News".3gp // KEJADIAN 1 - Hari panambaian: Allah manjadiakan tarang wan mamisahakannya lawan kadap.1Pamugaan, Allah manjadiakan langit wan bumi. 2Bumi baluman bapotongan wan puang. Bumi dibungkus banyu wan kadada tarang di mana-mana. Ruh Allah malayang-layang di atas banyu. 3Lalu Allah bapirman, “Baadalah tarang!” Lalu taran…
  continue reading
 
Banjar Language - "Testimonies".3gp // LUKAS 2 - Diranakakannya Nabi Isa - 2:1-521“Pangumuman! Pangumuman!” ujar anak buah Kaisar Agustus.“Kaisar Agustus maadaakan cacah jiwa di daerah Karajaan Romawi. Samunyaan urang musti mandaptarakan dirinya di kampungnya saurang” ujarnya pulang. 2Nang itu tu cacah jiwa nang panambaian nang diadaakan wayah Kire…
  continue reading
 
Banjar Language- "Words of Life".3gp // ZABUR 1 - Jalan hidup urang nang bujur wan Jalan hidup urang nang jahat1Babahagialah urang nang kada manggawi napa nang dipadahi ulih urang jahat. Inya kada maumpati kalakuan urang nang badusa. Inya kada bakawal lawan urang nang mahahulut Allah.2Tagal urang nang bujur ini katuju maasi parintah Allah. Inya mam…
  continue reading
 
"Kabar Baik" - Bahasa Minangkabau.3gp / "Good News" - Minangkabau Language.3gp // 1 KORINTUS 13 - Kasih1Meskipun aku dapat bercakap dalam pelbagai bahasa manusia, bahkan dalam bahasa malaikat sekalipun, tetapi jika aku tidak mengasihi orang lain, maka kata-kataku hanya seperti bunyi bising yang tidak bermakna. 2 Meskipun aku mempunyai kurnia untuk …
  continue reading
 
"Firman Hidup"-Aceh Bahasa.3gp / Aceh Language- "Words of Life".3gp // YAHYA - CHAPTER 11 Nibak awaiphon, sigohlom donya teupeujeuet, Feureuman ka na. Feureuman nyan na meusajan Po teu Allah dan Feureuman nyan saban ngon Allah. 2 Yoh awai kon Geuhnyan na meusajan ngon Allah. 3 Banmandum geupeujeuet meulalu Gobnyan, dan nibak banmandum nyang na, han…
  continue reading
 
Dua Lagu Aceh Injil Bahasa.mp3 / Two Aceh Language Gospel Songs.mp3 // 1 KORINTUS -- CHAPTER 151 Dan jinoenyoe, Syedara-syedara, ulôn meuharab gatanyoe mandum taingat lom keuhai Haba Gét nyang teuka nibak Po teu Allah nyang ulôn bri tée keugata. Gata teurimong, dan meuiman ubak Almaseh sabab Haba Gét nyan. 2 Meunyoe gata tamumat nyang kong uba…
  continue reading
 
Alkitab Jawa - "Injil Yohanes - Bab 1".mp4 // / Javanese Bible - "Gospel of John - Chapter 1".mp4 // YOKANAN 1 - Sang Sabda kang manjalma - 1:1-181Ing kala purwa Sang Sabda iku ana, dene Sang Sabda iku nunggil karo Gusti Allah sarta Sang Sabda iku Gusti Allah. 2Wiwitane Panjenengane iku nunggil karo Gusti Allah. 3Samubarang kabeh dumadine dening Sa…
  continue reading
 
===== (Gospel Songs, Words of Life and Good News) Austronesian Languages Family===== . // AUSTRONESIAN LANGUAGES FAMILY belongs to Malayo-Polynesian branch. Most languages spoken in Indonesia belong to this family, which in return are related to languages spoken in Madagascar, Philippines, New Zealand,Hawaii and various Polynesian countries.====…
  continue reading
 
Loading …

Quick Reference Guide