Best kurana podcasts we could find (Updated March 2018)
Related podcasts: Islamic Religion Education Tevhid Kitabu Komentar Medžid Fethul Vagi Sufizam šarti Islamski Sunnetu Kur’anu Odgoj Sunneta  
Kurana public [search 0]
show episodes
 
S
Sufizam na vagi Kurana i sunneta
Daily+
 
Pojašnjenje akide sufija po pitanju tevessula, šefata, šejhova, kaburova itd.
 
F
Fethul Medžid - komentar Kitabu Tevhid
 
Komentar knjige koja u sebi sadrži pojašnjenje akide Ehli sunneta vel džemata i onoga što je ruši od velikog i malog širka i novotarija uz dokaze iz Kurana i sunneta.
 
O
Odgoj na Kur’anu i sunnetu
Daily+
 
Predavanje u kojem daija objašnjava bitnost sljeđenja Kurana i Sunneta a zatim ustrajnost na njima.
 
I
Islamski šarti
Daily+
 
Seriajl predavanja o islamskim šartima (ruknovima) uz nešto više pojašnjenja i pomena dokaza iz Kurana i sunneta Allahova Poslanika, s.a.v.s.
 
I
Iskrenost
Daily+
 
Opširnije o jednoj od mnogobrojnih karakteristika islamskog bontona, uz dokaze iz Kurana i Sunneta, a to je iskrenost.
 
Loading …
show series
 
Minute 2: More Credits, UFO crash, and the Opening Title Guest: Zachary T. Owen Discussed in this episode: Burn Down the House and Everyone In It by Zachary T. Owen The title effect created by Peter Kuran The UFO miniature created by Susan Turner The Thing From Another World Bill Lancaster (screenwriter) Bad News Bears, Bad News Bears Go to Jap ...…
 
Katika makala hii tumeangazia hali ya usalama kuendelea kuzorota mashariki mwa jamhuri ya kidemokrasia ya Congo, mahakama kuu nchini Kenya kusitisha zoezi la uchapishaji wa makaratasi ya kupigia kura, na kifo cha aliyekuwa waziri wa ulinzi nchini humo, siasa za Tanzania, umoja wa afrika, na mkutano wa mataifa wananchama wa G20 mjini Humberg Uje ...…
 
B
Big Picture Science
 
It’s the star of our solar system, but much about the Sun is still mysterious. Find out what a new NASA mission to our favorite fireball might discover about its super-hot outer regions.
 
M
Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Anën e merr me vete për në Bernauer Straße një motoçiklist. Ai që e ndihmon është Emre Ogur-i, i cili i uron fat në Berlin. Po a mjafton kjo për t'i shpëtuar Gruas me të Kuqe dhe për ta gjetur kutinë metalike? Lojtari e këshillon Anën që të gjejë ndonjë mjet rasti për të udhëtuar për në Bernauer Straße, sepse po mbaron koha. Atë e merr me vete ...…
 
M
Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Ana spostohet në Berlinin e vitit 1989, në momentet e gëzimit të madh për shembjen e Murit të Berlinit. Asaj i duhet të depërtojë në masat e njerëzve dhe të marrë kutinë metalike. A do t'ia dalë mbanë? Pikërisht në kohën kur Ana do të udhëtojë për në vitin 1989, shfaqen helmetzinjtë. Gruaja me të Kuqe i udhëzon që ta gjejnë patjetër Anën – të g ...…
 
M
Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
 
Kur Ana po u përgjigjet pyetjeve të komisarit, ata ndërpriten nga zhurma motoçikletash dhe të shtëna. Ana largohet me vrap dhe zbulon se mbi kutinë muzikore kanë shkruar një adresë. A do ta ndihmojë atë kjo gjurmë? Ana futet në një muze, për të shpëtuar nga ata që e ndjekin. Nga frika, se policia mund ta kërkojë prapë dhe për t'u shpëtuar motoç ...…
 
S
Sufizam na vagi Kurana i sunneta
 
Sufizam na vagi Kurana i sunneta
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login