Best selam podcasts we could find (Updated March 2018)
Related podcasts: Alejhi Poslanika Islamic Religion Education Allahova Biografija Poslaniku Prema Pohodi Sahve Temelji Aljehi Vjerovjesnicima Kazivanja Sudnjeg Predstavnicima Poruka Alejhis  
Selam public [search 0]
show episodes
 
O
O Poslaniku, alejhi selam
Daily+
 
Serijal predavanja o Allahovom Poslaniku, s.a.v.s. Svako predavanje oslikava jedan period njegova života i najbitnije događaje tog vremena.
 
P
Pohodi Poslanika alejhi selam
Daily+
 
Nekoliko predavanja iz sire Allahova Poslanika sallallahu alejhi ve sellem, i bitkama koje je vodio.
 
M
Musa i Hadir alejhimu selam
Daily+
 
Kratki komentar na ajete sure Kehf gdje se spominje priča o Musau i Hadiru.
 
S
Sunnet Allahova Poslanika, alejhi selam
 
Vrijednost sunneta Allahova Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, te da je sunnet taj koji najviše komentariše Kur’an i da je sačuvan kao i Kur’an.
 
B
Biografija Allahova Poslanika, alejhi selam
 
Biografija Allahova Poslanika sallallahu alejh ve sellem te vrijednost i prava Resula kod svoga Ummeta.
 
D
Definicija sunneta Allahova Poslanika, alejhi selam
 
U ovom audio klipu daija objašnjava jezičku i šerijatsku definiciju sunneta Allahova Poslanika, alejhi selam.
 
P
Pjese nga jeta e Musait alejhis selam
 
Jeta e Pejgamberëve është mësim për tërë njerëzimin. Ata kanë qenë dhe janë shembull për të tjerët në atë se cilat janë obligimet e tona ndaj Allahut dhe si duhet ta adhurojmë dhe falënderojmë Atë. E prej tyre në Kuran më së shumti është përmendur Musai alejhis selam dhe jeta e tij si dhe pasi që agjërimi i Ashurasë kryhet në shenjë falënderimi ndaj Allahut për shpëtimin e tij dhe popullit të tij nga kthetrat e Faraonit, atëherë meriton që secili nga ne të ndalet në hollësitë e jetës së tij ...
 
M
Mevlud i ljubav prema Poslaniku aljehi selam
 
Propis ove novotarije i pojašnjenje da ovo djelo nije od vjere islama nikad ni bilo niti će biti.
 
D
Dashuria ndaj Pejgamberit (alejhis salatu ves selam)
 
Në këtë incizim, hoxha i nderuar flet për dashurinë ndaj Pejgamberit (alejhis salatu ves selam), shembujt nga gjeneratat e para për këtë dashuri dhe si duhet të manifestohet ajo në jetën e myslimanit.
 
M
Moralni odgoj kroz poziv Ibrahima alejhi selam
 
Kako je Ibrahim, alejhi selam, postupao prema svome ocu onda kada ga je pozivao Allahu i ostavljanju obožavanja kipova, šta više, pravljenja i klesanja istih?
 
K
Kush i merr prej meje këto fjalë
Daily+
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar e komenton hadithin e Pejgamberit (alejhi salatu ves selam): "Kush i merr prej meje këto fjalë" i cili hadith trajton tema të ndryshme.
 
P
Poštovanje prema hadisu
Daily+
 
U ovom audio klipu daija spominje jedan veoma lijep primjer poštovanja i odnosa uleme prema hadisu Allahova Poslanika, alejhi selam.
 
I
Imena Sudnjeg dana
Daily+
 
U ovom audio klipu daija spominje imena Sudnjeg dana spomenuta u Kur’anu i hadisima Allahovog Poslanika, alejhi selam, i objašnjava njihova značenja.
 
K
Kazivanja o vjerovjesnicima
Daily+
 
Priče o vjerovjesnicima i poslanicima poput Adema, Nuha i Ibrahima alejhimu selam, jer je zaista u kazivanjima o njima pouka za razumom obdarene.
 
D
Dokazi da se Allah Uzvišeni iznad Arša uzdigao
 
U ovom audio klipu daija spominje dokaze iz Kur’ana i sunneta Allahova Poslanika, alejhi selam, o tome da je Allah Uzvišeni na nebesima iznad Arša.
 
B
Biografija Allahova Poslanika, sallalahu alejhi ve sellem
 
Serijal predavanja na temu biografije Allahova Poslanika, alejhi selam, i to od početka poslanstva pa sve do njegovog preseljenja na bolji svijet, sallalahu alejhi ve sellem.
 
P
Poruka predstavnicima muslimana
 
U ovom audio klipu daija opominje one koji predstavljaju muslimane, a i sve muslimane općenito, da se ugledaju na Allahova Poslanika, alejhi selam, u njegovom odnosu prema dunjalučkim blagodatima.
 
T
Temelji islamske dave i sahve
Daily+
 
U ovom predavanju se pojašnjavaju ruknovi i sastavni djelovi dave i misionarstva, te je povezuje sa davom i pozivom Allahovih poslanika, alejhimu selam i pozivom našeg Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem.
 
Loading …
show series
 
Okay, 5 bước để đi du học. Rất nhiều bạn đã gửi tin nhắn và comment hỏi mình làm thế nào để đi du học, làm thế nào để học tốt tiếng anh hơn, làm thế nào để theo đuổi ước mơ, hoài bão của bản thân nên trong video này mình sẽ chia sẻ 5 bước mà thực sự nếu bạn nhìn thấy bất kỳ ai đạt được ước mơ của mình cho dù là đi du học, học tốt một lĩnh vực n ...…
 
Playlist: Tshala Muana- Africa Mokili Mobimba - The Best Of Tshala Muana 29 Titres Roga Roga- Okouma Village - Oyo Ekoya Eya Mahmoud Kahano- Margadino - Margadino Lidiaana- Sawa feat Arafa Adem Fayed Amer - Adey EP Mohammed Druf- Yabarabai - Yabarabai Engineer Asgedom Woldemichael- Tribute To Jeganuna - Tribute To Jeganuna Abraham Afewerki- Ayg ...…
 
‘Feministler olarak her yerdeyiz!’ demek için geçen yıl başladığımız “Çalıkuşunun Z Raporu”, bu yıl da Nor Radyo'da devam ediyor. Bu yayın sezonu ilkini 18 Ekim Salı akşamı saat 20:00’de yapacağımız programımız her salı, aynı saatte sizlerle buluşmaya devam edecek. Adıyla Didem Madak’a, kadınlara, kedilere, kasımpatlarına, sokaklara ve feminist ...…
 
Our ability to get around - as well as the modes by which we do so - have a major impact on our health. Transportation policy is health policy. It can increase or decrease our ability to get to the doctor or access healthy foods. It can also increase or decrease asthma caused by air pollution, injuries caused by traffic accidents, or adverse he ...…
 
Selam, from Eritrea - "Our Lady means everything to me. She’s the one who's going to give my message to the Saviour. As a woman she'll understand me. She knows what I'm going through and I always pray for her to ask for what I need, for what I need to do. I've been saying the one thing I want to see in my life is to come and pray, giving thanks ...…
 
Intermediate level greetings and explanation in both Amharic and English.Amharic (Script)Chéri: Sälam Kevin Ïndämïn näh?Kevin: Dähna yïmäsgän. Endämïn näsh?Chéri: Dähna yïmäsgän. Bet hulu sälam nacčew?Kevin: Sälam nacčew. Ancčis gar? Bet selam nacčew?Chéri: Sälam nacčew awo.English (Script)Chéri: Hello Kevin, how are you?Kevin: Well, thankfully ...…
 
Part 1: Bioethicist Elizabeth Yuko tries to use her science training while reporting her sexual assault.Part 2: Engineering student Selam Gano returns to her father’s home country of Ethiopia with the hopes of providing clean water to the village where he grew up.Elizabeth Yuko is a bioethicist and writer, specializing in the intersection of po ...…
 
Part 1: Bioethicist Elizabeth Yuko tries to use her science training while reporting her sexual assault.Part 2: Engineering student Selam Gano returns to her father’s home country of Ethiopia with the hopes of providing clean water to the village where he grew up.Elizabeth Yuko is a bioethicist and writer, specializing in the intersection of po ...…
 
Part 1: Bioethicist Elizabeth Yuko tries to use her science training while reporting her sexual assault.Part 2: Engineering student Selam Gano returns to her father’s home country of Ethiopia with the hopes of providing clean water to the village where he grew up.Elizabeth Yuko is a bioethicist and writer, specializing in the intersection of po ...…
 
Seria: Përfitime praktike nga Kur`aniBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
Seria: Përfitime praktike nga Kur`aniBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
Seria: Përfitime praktike nga Kur`aniBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
Seria: Përfitime praktike nga Kur`aniBy info@qsi-ks.com (Ekrem Avdiu).
 
L
Ligjerata te pergjithshme - Muhamed Dermaku
 
Seria: Ligjerata të përgjithshmeBy info@qsi-ks.com (Muhamed Dermaku).
 
Two ambitious academics and friends supporting each others non-conformity. In episode 11 we join the conversation of Trang and Mai, two aspiring PHD candidates, as they talk about reducing poverty, Vietnam’s masculinity crisis, and what they’d do with the power to change policies. Hai học giả tham vọng đồng thời là hai người bạn luôn hỗ trợ lẫn ...…
 
T
The Refugee Voice from Jesuit Refugee Service USA
 
Selam (not her real name) is an Eritrean refugee who fled her homeland seeking safety eight years ago. A single mother of an autistic child, Selam holds two university degrees but is unable to hold a regular job due to restrictions placed on refugees in Ethiopia. Refugees are not allowed to hold work permits in Ethiopia. However, refugees are a ...…
 
Hey, everyone!This month we spoke with mechanical engineering student and MIT Admissions blogger, Selam '18 about robots, exploring Boston, blogging, grades, dealing with the pressure of MIT, the idea of being halfway done with MIT, and a lot more.This is the final episode of the semester (well I guess the semester ended a month ago but still), ...…
 
Inhalable insulin may be a good alternative to injections.People with type-1 and type-2 diabetes have to monitor blood glucose and concern themselves with insulin injections. Inhalable insulin may be easier on diabetics. It's easier to administer outside of the home and peaks in a shorter amount of time. This type of delivery system has minor s ...…
 
In this episode of the eCW Podcast, our host, Aaron Ibrahimi, takes time to speak with Selam Bullock, founder of Kid’s First Pediatrics, located in Raleigh, NC. The duo discuss about how CHADIS (Child Health and Development Interactive System) has been a positive investment for the organization and a positive impact for the children and parents.…
 
In this episode of the eCW Podcast, our host, Aaron Ibrahimi, takes time to speak with Selam Bullock, founder of Kid’s First Pediatrics, located in Raleigh, NC. The duo discuss about how CHADIS (Child Health and Development Interactive System) has been a positive investment for the organization and a positive impact for the children and parents.…
 
Dr. Jean Louis Selam is at the Diabetes Research Center near Los Angeles, which does clinical studies on Type 1 and Type 2 diabetes.Dr. Selam received his undergraduate education and medical doctorate in France, University of Montpelier. He has been a specialist in internal medicine and endocrinology in France since 1979 and licensed in Califor ...…
 
Dr. Jean Louis Selam is at the Diabetes Research Center near Los Angeles, which does clinical studies on Type 1 and Type 2 diabetes.Dr. Selam received his undergraduate education and medical doctorate in France, University of Montpelier. He has been a specialist in internal medicine and endocrinology in France since 1979 and licensed in Califor ...…
 
“To really answer the question, what is a question, is a very good question.” -Dr. Zeray Alemseged What we can do? That question confronts, inquires, investigates and challenges. And it, by no means, is simple to define. For this episode of Some Noise, we try and get to the bottom of questions and ask a bunch of different people, from a linguis ...…
 
O
Ottoman History Podcast
 
E216 | Osmanlı edebiyatında ‘halk’ edebiyatı ve ‘divan’ edebiyatı kategorileri homojen midir? Onsekizinci yüzyıl elyazmaları ve bu elyazmalarındaki okuma/okuyucu notları bize neler anlatıyor? Bu podcastte, Elif Sezer ile Osmanlı edebiyatını, yazılı ve sözlü kültür tartışmaları, elyazmaları ve Fîrûzşah hikayesi üzerinden konuşuyoruz.Elif Sezer, ...…
 
O
Ottoman History Podcast
 
E216 | Osmanlı edebiyatında ‘halk’ edebiyatı ve ‘divan’ edebiyatı kategorileri homojen midir? Onsekizinci yüzyıl elyazmaları ve bu elyazmalarındaki okuma/okuyucu notları bize neler anlatıyor? Bu podcastte, Elif Sezer ile Osmanlı edebiyatını, yazılı ve sözlü kültür tartışmaları, elyazmaları ve Fîrûzşah hikayesi üzerinden konuşuyoruz.Elif Sezer, ...…
 
D
Definicija sunneta Allahova Poslanika, alejhi selam
 
Definicija sunneta Allahova Poslanika, alejhi selam
 
R
Radio Chân Trời Mới » Thế Kỷ Của Chúng Ta
 
Bệnh hậu chấn tâm lý Trong chương trình ngày hôm nay, Lưu Giang mời các bạn nghe lại cuộc phỏng vấn với Tiến Sỹ Đông Xuyến đầu năm nay, do Trúc Linh thức hiện. Cuộc phỏng vấn này giúp chúng ta hiểu thêm về căn bệnh hậu chấn tâm lý. Chuyện Hay Trên Mạng 23 thói quen hàng ngày đó sẽ làm cho bạn thông minh hơn http://www.businessinsider.com/daily- ...…
 
Seria: Ta njohim AllahunBy info@qsi-ks.com (Enis Rama).
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login