Best si podcasts we could find (Updated August 2017)
Related podcasts: Religion Islamic Education Sports Awon Sports Illustrated Mlb Nba Funny Baseball Music Society Comedy Ramazanit? Igbagbo Awọn Esin Nipa Omg Wtf  
Si public [search 0]
show episodes
 
O
Open Floor: SI's NBA Show
Weekly+
 
Hosted by Andrew Sharp and Ben Golliver, SI’s Open Floor podcast brings you breakdowns of the biggest news, moves and more from around the NBA.
 
T
The SI Vault Podcast
Monthly
 
For over sixty years, Sports Illustrated has built a peerless archive of sports journalism, and now, host and SI editor Ted Keith cracks opens the vault, with the writers who wrote those classic stories as our guides. First, Ted interviews authors like Buzz Bissinger, Jack McCallum, and his own dad, SI alum Larry Keith, about their iconic work in the magazine, and then he delivers a reading for our audience to enjoy. On The SI Vault, Sports Illustrated's 60+ years of sports history comes alive.
 
O
Ollie & Si
Weekly
 
Join Sony Award nominated best mates, Ollie Gallant and Si Alexander, as they discuss the last 7 days on planet earth. Join the lads as they explore the twitterverse to find out what’s trending across the world and reveal what has been going on in their personal lives. Top 100 Comedy on iTunes, 5 star reviews - “Authentic,” “funny" and “real”... are just some of the words to describe the podcast's higher in the charts than this one.
 
S
SI Media Podcast With Richard Deitsch
 
Welcome to the SI Media Podcast with Richard Deitsch. In this podcast, which will be published weekly, Deitsch will interview members of the sports media about their work, and interesting people about the sports media. Follow Richard at http://twitter.com/richarddeitsch.
 
S
Si Sutton's Deep Soulful House & US Garage Podcast
Monthly+
 
US Garage & Deep Soulful House
 
O
On The Clock: SI’s NFL Draft Podcast
Monthly+
 
NFL draft season never ends at SI.com. Stay on the pulse with all the latest news and analysis from SI.com draft expert Chris Burke as he breaks down the top players with coaches, beat writers and other draft analysts.
 
D
Draft Season: SI's NFL draft miniseries
Monthly
 
Think about the toughest job interview you’ve ever had. Now imagine that interview was monitored by more than 30 million people worldwide, and involved, somehow, being measured and judged in your underwear. For hundreds of 20- to 22-year-olds every spring, this is an unblinkingly natural part of vying for a roster spot in the NFL. Every week SI’s Draft Season will take you behind the scenes of this crazy and fascinating world of the NFL draft.
 
O
Open Floor: SI's NBA Podcast
Weekly
 
Hosted by Andrew Sharp and Ben Golliver, SI’s Open Floor podcast brings you breakdowns of the biggest news, moves and more from around the NBA.
 
C
Changed By Grace (SI 12)
Weekly+
 
Audios from the 2012 IBCD Summer Institute
 
T
Tourney Talk: SI’s NCAA tournament podcast
Monthly
 
Sports Illustrated's David Gardner and Ted Keith break down the action throughout the NCAA tournament.
 
S
SI Fantasy Football
Monthly+
 
Michael Beller of Sports Illustrated dives into the sprawling universe of fantasy football. You'll laugh, you'll learn something, and, most importantly, you'll get the edge you need to win your league.
 
S
SI Media Podcast With Richard Deitsch
Weekly
 
Welcome to the SI Media Podcast with Richard Deitsch. In this podcast, which will be published weekly, Deitsch will interview members of the sports media about their work, and interesting people about the sports media. Follow Richard at http://twitter.com/richarddeitsch.
 
S
Si e trajtuan gjeneratat e para Kuranin
 
Muaji i Ramazanit është muaj në të cilin ka zbritur Kurani për të qenë udhëzim dhe dritë për njerëzit. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet se si gjeneratat e para e trajtuan Kuranin dhe se si ata e arritën krenarinë, lumturinë dhe u bënë shembull për të gjithë myslimanët pas tyre, duke ia dhënë Kuranit një pozitë të posaçme në jetën dhe veprën e tyre.
 
G
G R O O V I S S I M O . FM
Daily+
 
Streaming a selective playlist of Lounge, Chill Out, Smooth Hip Hop, Nu-Jazz, Bossa Nova, Trip Hop, Deep Electronica, D'nB, Dub, Ambient Waves and Downtempo Grooves. Tune in @ http://groovissimo.tumblr.com/
 
T
Tennis Podcast with Jon Wertheim
Rare
 
SI.com is the league leader in original in-depth coverage of professional, local, college and international sports. And we're updated continuously, delivering the level of rich in-depth coverage Sports Illustrated fans demand, at the speed of CNN.
 
Y
Y si podcast
Weekly
 
comedy
 
R
Ritratti (o si muore)
Monthly+
 
Ritratti (o si muore) è il poema epico di Suoni Quotidiani che entra a gamba tesa nel dibattito sulle celebrazione per il 150° anniversario de L’unità d’Italia. Sarà una galleria di audio documentari di persone che in Italia ci consumano la propria quotidianità.
 
S
Si t’i shërbejmë Islamit
Daily+
 
Njeriu duhet të jetë falënderues ndaj Allahut për të mirat ndaj Tij e sidomos që e ka larguar nga devijimi në udhëzim. Falënderimi dikton të jemi në shërbim të Islamit, ku me fjalë dhe vepër, do t’ua komunikojmë të tjerëve Islamin dhe mirësitë e tij. E kjo është edhe porosia e kësaj ligjërate.
 
M
Miss D's Luna Si
Monthly+
 
Socialite Miss D shares humorous & intimate stories of her eccentric lifestyle. http://www.MissDsLunaSi.com/ - https://www.facebook.com/MissDsLunaSi - https://twitter.com/MissDsLunaSi
 
S
Si ta kryejmë Haxhin?
Daily+
 
Si ta kryejmë Haxhin?Cilat janë dispozitat kryesore të Haxhit?Kë duhet ta kemi shembull gjatë kryerjes së Haxhit?Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigje në këtë hytbe të mbajtur nga hoxha i nderuar Ferid Selimi i cili sqaron gjithashtu kuptimet e larta të cilat i përmbajnë ritet e shtyllës së pestë të Islamit – Haxhit.
 
S
Si ta shfrytëzojmë kohën
Daily+
 
Koha është një begati prej begative më të rëndësishme që i posedon myslimani. Jeta dhe puna e tij janë të lidhur ngushtë me të. Këtë begati duhet që ta njohim, ta kuptojmë rëndësinë e saj dhe ta shfrytëzojmë si është më së miri. Kjo ligjëratë sjell shembuj të gjallë nga të parët tanë se si ata e kuptuan e shfrytëzuan dhe më pas triumfuan në synimet e tyre në këtë dhe botën tjetër.
 
D
DJ Si Edwards' Podcast
Daily+
 
 
N
Nini Igbagbo si Ojo Ikehin
Daily+
 
Olubanisoro se alaye lekunrere ohun ti a npe ni Ojo Ikehin ati awon orisirisi oruko ti Olohun Allah fun un ninu Alukuraani, Olubanisoro si tun se alaye awon nkan ti Ojo Igbehin ko sinu.
 
L
Living in S I N
Rare
 
 
U
Unang Sugilanon gikan sa Librong 'Larawan': Si Amboy, ang Palahubog by RAMA, Vicente
 
Sugilanon nga gisuwat ni Senador Vicente Rama bahin kang Amboy nga palahubog, ug ang iyang pamahala nga kinabuhi tungod sa iyang pagkapalahubog. Kini ay una nga istorya sa daghan nga nahabutang na istorya sa librong 'Larawan'. (Summary by April Gonzales)
 
A
Atẹgun sise lọ si ọdọ Ọlọhun Allah
 
Koko ibanisọrọ yii ni: (i) Itumọ atẹgun sise lọ si ọdọ Ọlọhun (ii) Awọn ọna ti a ngba se atẹgun lati wa oore ni ọdọ Ọlọhun. (iii) Awọn gbolohun ti o lẹtọ ti Musulumi fi le se atẹgun lọ si ọdọ Ọlọhun.
 
A
Awọn Ojuse Musulumi si ara wọn
Daily+
 
Ibanisọrọ yii sọ daradara ti o yẹ ki o maa ti ọwọ musulumi kan jade si ọdọ musulumi keji ati awọn aburu ti o yẹ ki wọn maa le jina si ara wọn.
 
S
S-I-A Films Video Podcast
Rare
 
S-I-A Films - Independent Filmmakers in the East Midlands
 
S
Si te bejme haxh te pranuar
Daily+
 
Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Bekir Halimi sqaron diç prej vlerës së haxhit si dhe hapat dhe veprat të cilave duhet t’iu përmbahet haxhiu për tu pranuar haxhi prej tij.
 
S
Si Frater's Rejuve Radio Show Podcast
Monthly
 
Si Frater's Rejuve Radio Show on OSN Radio. 2nd SATURDAY of every month 7-9pm (BST) http://www.osn.fm
 
N
Naipako ba sa Krus si Hesus
Daily+
 
Si Hesus ay hindi namatay at hindi naipako sa Krus
 
D
Dave and Si do a Podcast
Weekly
 
A rose-tinted, nostalgic look at Horror and Sci-Fi movies from the 1980s and 1990s.
 
S
Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?
 
Allahu ka veçuar muajin e Ramazanit nga muajt e tjerë dhe i ka dhënë pozitë të posaçme. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Enes Goga sqaron për vlerën dhe përgatitjen për këtë muaj fisnik duke iu drejtuar me këtë shtresave të ndryshme të shoqërisë.
 
S
Si të përgatitemi për dhjetë netët e fundit të Ramazanit?
 
Dhjetë ditët e fundit të Ramazanit janë të bekuara dhe të zgjedhura nga ana e Allahut të lartësuar. Mjafton që në to është nata e Kadrit e cila është më me vlerë se sa një mijë muaj. Si ta kuptojmë këtë përzgjedhje dhe si të përgatitemi për të na tregon përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama.
 
A
Awon Alaye Esin Nipa Igbagbo si Ayanmon (Kadara)
 
Idanileko yi so nipa awon nkan wonyi:(1) Itumo Ayanmo. (2) Gbigba ayanmo ni ododo je okan ninu awon origun igbagbo. (3) Olohun ti O da awa eda ni O da awon ohun ti a n se ni ise. (4) Awon ipele Ayanmo. (5) Ninu awon idi ti Olohun fi se Ayanmo ni ohun asiri ati ipamo.
 
I
Idahun si Awon Iruju Kan nipa Esin Islam
 
Eyi ni alaye oro lekunrere nipa asigbo ati ero buburu ti awon eniyan ni si awon musulumi ati Esin Islam, ti olubanisoro si tun se alaye awon iruju die nipa iko “Boko Haram”.
 
E
Exploring the Box: The View from Both Si
 
two guys that just love to talk about everything. Chad aka powder and DJNight come to our facebook fan page @ http://www.facebook.com/pages/Talk-radio-Exploring-the-Box/206338692722747
 
W
Wo pe se Nyame si dan ma wo ewu ɔsorohimanmu ?
 
• Kasamu : Wo pe se Nyame si dan ma wo ewu ɔsorohimanmu?
 
A
Awon Janmoo Islam: Oore ti o nbe lara won ati ibi ti won ku si
 
Awon janmoo Islam ti o wa ni awujo ni anfaani pupo, awon ni won nse itoju awon omo Musulumi ti won ko je ki opolopo won ti sina tabi di keferi, won maa nse alaye esin fun awon omode ati odo ati agbalagba, bibe won ni awujo si je amin isokan fun awa Musulumi. Sugbon apa kan ninu awon janmoo yi ni awon aleebu kookan gege bii ki a gba wipe olori janmoo ko le se asise ati wipe janmoo ti a ba wa ninu re nikan ni ona sunna ti o dara julo, irufe awon nkan yii ni olubanisoro menu ba ninu waasi yi.
 
A
Awọn Ẹko ti o rọ mọ Ọmọ-ọdọ tabi Osisẹ ti a gba si isẹ
 
Alaye ni ẹkunrẹrẹ waye ninu idanilẹkọ yii lori ẹkọ ti o rọ mọ gbogbo ẹni ti n se isẹ sin eniyan.
 
E
E si te mos ta duam Pejgamberin (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)?
 
Karikaturat famëkeqe pikëlluan zemrën e çdo myslimani dhe njollosën çdo parim të lirisë së shprehjes por, tërë kjo vetëm se e shtoi dashurinë e myslimanëve ndaj Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). E si mos ta duam atë që Allahu e lartësoi me virtytet dhe cilësitë më të mira. E kjo është edhe esenca e ligjëratës së hoxhës së nderuar Bledar Haxhiu.
 
I
Igbaniyanju Lori Lilo si Aaye Ikirun ni Asiko Odun Aawe ati Ileya
 
Ibanisoro yi da lori Pataki odun mejeeji ninu Islam: odun itunu aawe ati odun ileya, olubanisoro si so bi ojise Olohun se gba awa Musulumi ni iyanju lori kiko awon ara ile wa lo si aaye ikirun ni ojo odun. Ni afikun, o tun so die nipa idajo Janaba ati eje nkan osu obinrin.
 
T
The Sports Law Biz Podcast
Monthly
 
Peter Ott discusses the law and business of sports with experts in the industry
 
F
FM Prem Glory Clan's Podcast
Monthly+
 
The FM Prem Glory Clan is playing Football Manager '11, and has been a clan from Football Manager '09. Football Manager is a football (soccer) management simulator and we have 15 people playing against each other at the same time via the internet. We have members from all over western europe, but mainly from the UK.Our banter is legendary and this is a chance for you to sample the action and for clan members to relive episodes. Not only will we be talking about the game we will also be discu ...
 
P
Podcast Ceva Marunt
Daily
 
Podcast by Toma Alexandru si Sergiu Floroaia
 
T
The Strike Zone
Weekly
 
A Sports Illustrated podcast talking all things baseball, hosted by SI MLB editors Stephen Cannella and Ted Keith.
 
T
The Jonah Keri Podcast
Weekly
 
Jonah Keri is on the phone! The NYT bestselling author of Up, Up, and Away & The Extra 2% and baseball writer for CBS Sports & SI (also formerly with Grantland) interviews compelling people from sports, entertainment, media, and more. Plus, "My Team is a Joke?!
 
S
Sportosis
Daily+
 
Just another WordPress.com site
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
This is the full replay of The Kidd Kraddick Morning Show, featuring, Kellie Rasberry, Big Al Mack, J-Si and Jenna.Live from 6-10am CT weekdays at KiddNation.com (http://KiddNation.com)
 
L
Let's Talk About Sex
Weekly+
 
Tutto quello che avreste voluto sapere sul sesso, ma non avete mai osato chiedere.. (Woody Allen). A grande richiesta, a *105 Friends* si torna a parlare di sesso.
 
Loading …
show series
 
C
Clash Planet
 
Paul, J, Si and Ayden come together this week to discuss Pandemic Legacy, Senua's Sacrifice and Terraforming Mars!
 
¿No sabéis que si os sometéis a alguien como esclavos para obedecerle, sois esclavos de aquel a quien obedecéis, sea del pecado para muerte, o sea de la obediencia para justicia”
 
Highlights 0:00:00 – Where are we recording this podcast? 0:01:50 – The 1 question we get asked more than any other? 0:02:30 – What is exciting us at the moment in the technology space 0:03:35 – what is Apple classroom able to do / what problems can it solve? 0:05:35 – How technical is it to setup Apple Classroom? 0:07:00 – Mark makes an intere ...…
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
J-Si's dad just fan-girled when he saw a familiar face in San Diego. It was his favorite radio personality... and we aren't talking about J-Si!
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
J-Si's dad just fan-girled when he saw a familiar face in San Diego. It was his favorite radio personality... and we aren't talking about J-Si!
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
Ugh! Monday's are the worst, especially when you are still holding a grudge from the weekend. Who do you need to pick a bone with? J-Si is mad about the way people crowd themselves at the airport terminal. And a Kiddnation member is upset with her anniversary gift.. or lack thereof.
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
Ugh! Monday's are the worst, especially when you are still holding a grudge from the weekend. Who do you need to pick a bone with? J-Si is mad about the way people crowd themselves at the airport terminal. And a Kiddnation member is upset with her anniversary gift.. or lack thereof.
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
Big Al just got back into the gym and wants to hire a trainer... but J-Si offered to train him for free! What is his reason for turning him down?
 
k
kPod - The Kidd Kraddick Morning Show
 
Big Al just got back into the gym and wants to hire a trainer... but J-Si offered to train him for free! What is his reason for turning him down?
 
About Today’s Podcast Join Chris Jeub as he explains the new membership model. He also introduces the first releases for Season 18, consisting of foundational articles and lessons for all debaters and limited-prep speakers. Your Host Chris Jeub Coach Jeub is owner of Monument Publishing. He authors and co-authors several of the publications, bu ...…
 
En esta ocasión hablamos del futuro de la distribución digital de cine y televisión y luego pasamos a hablar directamente de la television, o sea, de Game of Thrones, porque ahora sí nos gustó a todos el ultimo episodio. Tenemos también noticias y una breve discusión sobre lo que sea que es Transformers: The Last Knight. Download…
 
Hepatiti B është sëmundje e mëlçisë, e cila e bën atë të zmadhohet dhe të mos kryejë funksionet e saj siç duhet. Mëlçia mundëson një sërë funksionesh që na mbajnë gjallë, sulmon infeksionet, ndalon hemorragjinë, eleminon helmet nga qarkullimi i gjakut. Sipas të dhënave, në Kinë ka rreth 90 milionë të prekur me virusin e Hepatitit B. Sipas dekla ...…
 
Njerëzit mund ta zgjasin jetëgjatësinë deri në 14 vjet duke mos pirë alkool dhe duhan, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke bërë aktivitet të rregullt sportiv. Sipas një studimi ku morën pjesë 20,244 burra dhe gra të moshës ndërmjet 45-79 vjeçareu arrit në përfundimin se ata dhe ato të cilët kishin pirë duhan, alkool, nuk ishin stërvitur rregullish ...…
 
Mi opinion sobre las web de video juegos y si esta en realidad son necesarias en estos tiempos. ****** ******* ******* *******¡Juegos Muy baratos y muchas veces a precios de risa!: G2A: https://www.g2a.com/r/playsgamesInstant Gaming: https://www.instant-gaming.com/igr/PlaysGamesRedes sociales:Facebook: http://www.facebook.com/myplays2014Twitter ...…
 
S
Sneaky Dragon
 
Hola, Sneakers! Welcome to Episode 297 of Sneaky Dragon! May we remind you (or is that inform you?) that Ian and David will be presenting their 300th episode of Sneaky Dragon in the cozy confines of 8th Dimension Comics on August 31st at 7:00 pm. Please circle your calendars and head on down to 2418 Main Street! We look forward to seeing you th ...…
 
Glyn, Rob and Si dispair over a crappy draw with Watford... but manage to have a laugh along the way.
 
"Angelo Seretti – Sway (Remix GC 17)Nino Bomba – Si rinasceràJames Tunnell Metal Saint – ChooseCristian Nevola – Ci saraiStefy K – Fallen StarCraymo – Be MyselfFuser – Ante UpOmid Master – Only you"
 
Followed by a presentation from Pastor Josh about the Board Retreat and the direction to pursue the property on 12th Street. It\'s wonderful to be back here with you all again I feel like I\'m I\'m home when we\'re out on the mission field it can often feel like you\'re among strangers every Sunday but here we know we\'re among friends listenin ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
All Woch si mir mat engem Kënschtler ënnerwee an kréien en Abléck an säin Alldag.
 
All Woch si mir mat engem Kënschtler ënnerwee an kréien en Abléck an säin Alldag.
 
knowledge.Ceto' koid' nyid go" Nyang tu: nyang: hang' nghoid' zi goolho' si ca"By podcasts@awr.org (podcasts@awr.org).
 
F
Freddy G's Build and Battle
 
Si quieres construir, tienes que batallar. La oposición existe para quienes construyen su sueños. Prepárate emocional e intelectualmente para batallar. Mientras más construyes más batallas .
 
[Korean: One hundred and thirty-three – Starting is half the task] Here’s all the music from the first show for the new season. Liked a particular track? Check the links to find out more. You can even vote for your favourite track by scrolling to the bottom! And don’t forget to follow Facebook and Twitter for more fun stuff during the week! 재생 ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
V
Vittek Tape Lombardia
 
"Angelo Seretti – Sway (Remix GC 17)Nino Bomba – Si rinasceràJames Tunnell Metal Saint – ChooseCristian Nevola – Ci saraiStefy K – Fallen StarCraymo – Be MyselfFuser – Ante UpOmid Master – Only you"
 
S
Side Quest Activated
 
This week we collect the "Power Up" Sidequest, so join your hosts as they go on a quest to discover and discuss gaming's greatest and most underrated power ups and items have to offer. During this list, we won't be mentioning the usual suspects or most obvious power ups/items, we're talking Bullet time, Kirby's mouth, Altered Beast and so much ...…
 
K
KEXP Live Performances Podcast
 
Vieux Farka Touré's latest record, Samba, may mean “second boy” in Songhai, but the dazzling guitar work he displays in this session on Wo' Pop is second to none. Playing songs from Samba and paying tribute to his family with his music, Touré brings a snapshot of Mali's rich musical history into the KEXP Live Room. Recorded 5/2/2017 - 4 songs: ...…
 
NIGGAS GON FEEL ME Lol Whats up my name is JT! Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric. Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy heade ...…
 
Johanny Cepeda-Freyitz propietaria de "Mi Casa Su Casa" dice SCORE se convirtió en una parte de su negocio después de que ya abrió su restaurante. Su restaurante estuvo abierto durante varios años cuando la economía se hundió y necesitó ayuda e ideas para mantenerse con vida y seguir creciendo. Ella dice: "Lo que más recuerdo de SCORE es que es ...…
 
“Ang Kaisahan ni Allah” – Pagtalakay sa Konsepto ng Diyos sa Islam at tamang pagsamba sa nag-iisang Diyos na si Allah, ang Tanging panginoon, Tagapag-likha, at Karapat-dapat Sambahin. (Aqeedah At-tawheed) Muhadarah @ Qatar Guest Center, Women’s Section Doha, Qatar – July 2017 The post Ahmad Javier – Ang Kaisahan ni Allah appeared first on Ahmad ...…
 
Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) shton rrezikun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë genetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme ...…
 
Ditët e fundit, Këshilli i Shtetit i Kinës publikoi Opinionet e Drejtimit për Sistemin e Administrimit të Spitaleve Moderne(ODSASM). Në bazë të tyre do të formohet sistemi i ri i administrimit të spitaleve publike deri në vitin 2020. Më 27 korrik, drejtori i Zyrës së Reformës Mjekësore pranë Këshillit të Shtetit Wang Hesheng shpjegoi në një kon ...…
 
T
The People's Paradise
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
NIGGAS GON FEEL ME LolWhats up my name is JT!Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric.Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy headed n ...…
 
T
The Monsters of the Midday
 
Mark Rodgers and Dusty Dvoracek debate with the Missile about OSU being ranked 4th by SI (1:36), how many teams have a shot at the national title this season (26:40) and who will be the biggest challenger to Alabama in the SEC (53:23).Guest:Kyle Porter (37:44)
 
This weeks Wobbly Wednesday UKG show on Fresh Soundz 09.08.17On this weeks show I fully went in banger after banger Played club style and dropped in some new bangers as wellMassive shout to all the txtin and twitter crew u lot were on pointIm away next week so no show Played the dirty @5:30 they were bangers as wellplayed the old skool section ...…
 
Welcome back! Sometimes we face challenges and know it; the pressure surrounds us and threatens to overwhelm us, and we seem to have no good options. Other times, we walk into bad situations that in retrospect we should have seen coming. In the passages for today’s Lectionary, Paul is hard pressed to bring two groups together in union with Chri ...…
 
Si quieren, pueden registrarse a https://itunes.apple.com/ca/podcast/padredavidcc/id575785720 Bendiciones y paz Unidos en oración y misión Padre David
 
V
Video dana | Video Podcast |Deutsche Welle
 
Na njemačkim ulicama bi do 2020. trebalo voziti milijun električnih automobila. Tako si je to barem zamislila kancelarka Merkel. Međutim, njihov udio u njemačkom prometu je aktualno veoma mali. Zašto ustvari?
 
NIGGAS GON FEEL ME Lol Whats up my name is JT! Your official orator, your designated duke of narration, your royal of random rhetoric. Letting niggas know off top, my topics tend to vary, if you looking for youtube channel where some fat dude is going to post 17 videos a week talking about magic gathering cards and only that or some nappy heade ...…
 
q
quillen_de_chant
 
Si, Guy and Tony talk season 17-18, the possible trials and tribulations, the perils, the promise...
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
T
The People's Paradise
 
Source:https://www.spreaker.com/user/8061562/i-need-a-girl-to-be-my-lady-of-the-northSubscribe now to discover wonderful secrets about the world! From cool stuff internationally, to controversy and news about celebrities! Subscribe now because this is the place for you!!! Join me! Your host JT on any of the social media platforms below because ...…
 
Discusión del episodio 4 de la temporada 7 de game of thrones “The Spoils of War”. Escenas de Winterfell, incluyendo la daga que littlefinger le regala a Bran, el rencuentro de Arya con sus hermanos. Kingslanding, Cersei y el banco de Hierro. Dragonstone, el acercamiento entre Dannerys y Jon, y las pinturas rupestres de los Niños del bosque. am ...…
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login