Best teknologi podcasts we could find (Updated April 2018)
Related podcasts: Tech Ingeniørforeningen Henrik Føhns 4. Industrielle Revolution Kunstig Intelligens Industri 4.0 Ida Bio Forskning Nano Startups Ai Ibm Bekk Programmering Indonesian Geek Internet Video Games Media  
Teknologi public [search 0]
show episodes
 
BEKK Open Podcast er levert av BEKK sin teknologiavdeling. Her diskuterer vi temaer som vi mener er viktig for utviklere og andre teknologiinteresserte i Norge. Følg oss på open.bekk.no og twitter.com/bekkopen.
 
TekTime Australia. Gaming News, Reviews, Interviews and more.
 
T
TechTopia
Weekly
 
Hvordan indretter vi fremtiden? Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, startups og forskning. Om digitalisering, kunstig intelligens, nano, bio og den 4. industrielle revolution. Vært er Henrik Føhns.
 
T
TechTopia
Weekly
 
Hvordan indretter vi fremtiden? Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, startups og forskning. Om digitalisering, kunstig intelligens, nano, bio og den 4. industrielle revolution. Vært er Henrik Føhns.
 
Podcast Yang Membicarakan Topik-Topik Seputar Teknologi Baik Dari Dalam Maupun Luar Negeri
 
F
Future Projects
Daily+
 
I'm Ahmad Syarif Sulaeman, I will share information about varioust thing, asspecially about technologySaya Ahmad Syarif Sulaeman, akan berbagi informasi tentang berbagai hal khususnya tentang teknologi.
 
Loading …
show series
 
Listen on Youtube: http://bit.ly/2DmpOmtListen on Mixcloud: http://bit.ly/2ETFUAoHello people! This is Matduke with the Hard & Loud Podcast Episode 5. This week’s a little different. In the first episodes I played mostly happy hardcore but the Hard & Loud Podcast is about all hard music. This week, it’s hardstyle, rawstyle and psystyle. I think ...…
 
USB Type C tapi kok belum Quick Charge - Arvipra on Podcast. Membahas Universal Serial Bus yang sering kita gunakan saat ini. Menjawab pertanyaan apakah USB Type C sudah pasti mendukung quick charge?Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok d ...…
 
This show features our second-ever Rooftop Session with long-time eclectic Bethlehem rock band The Insidious Rays. We also play a handful of tracks from artists who are performing at our stage at this year's Allentown ArtsFest including exclusive first-listens of songs from Ironhead's Devils Pit Blues Cult and Mike Teknology. Originally aired o ...…
 
I denne episode bevæger vi os ind i et emne, som særligt én af os ved enormt meget om. For hvad er det lige, det her med kvinder og teknologi. Hvorfor er det vigtigt at give særskilt fokus? Hvorfor fylder det så meget i debatterne i disse år, og findes der nogle løsninger, som også involverer piger? Udover episodens emne så skal vi også fejre e ...…
 
IFA 2017 & Giphy - Arvipra on Podcast. Membahas event IFA 2017 yang sedang berlangsung di berlin dari tanggal 1 September hingga 6 September. Membahas LG V30 dan Sony Xperia XZ1. Sedikit membahas Giphy yang sempat diblokir pemerintah.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi a ...…
 
Emnet børn og mobiltelefoner har længe bragt sindene i kog. For nyligt begyndte skoler i hobetal at udelukke mobilen fra deres klasselokaler, og skabte for alvor fornyet fokus på vores teknologi i skoleregi. Er forbud egentlig en god løsning, og hvem har ansvaret? Derudover tager vi, som ‘Sidespor’, den nye persondatalov op til debat. En lov, s ...…
 
Apa itu Android AOSP - Arvipra on Podcast. Membahas mengenai Android Open Source Project. Project apaan ini? Apa bedanya sama Android yang biasa kita gunakan?Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok dinikmati sembari mengerjakan tugas, menun ...…
 
En cyborg - noget vi ofte forbinder med figurer i film som Terminator, Robocop eller Blade runner. Men udstyret med mobiltelefoner, smartwatches og bærbare computere er vi så ikke alle ved at være Cyborgs. Det og mange andre relaterede spørgsmål er omdrejningspunktet, når vi i denne episode kaster os over begrebet "Cyborg" eller på dansk "Kybor ...…
 
Milih Smartphone - Arvipra on Podcast. Hari ini gue ngasih tips apa aja yang harus diperhatikan saat mencari smartphone baru kalian.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok dinikmati sembari mengerjakan tugas, menunggu orang, di tempat servi ...…
 
Makanan Favorit - Arvipra on Podcast. Membahas makanan favorit gue. Maaf ya kontennya gini doang mana uploadnya telat lagi, ada urusan yang harus diprioritaskan. Thanks*Ah minta maaf kaya ada yang denger aja*Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama ...…
 
K-Pop - Arvipra on Podcast. Ngebahas fenomena SNSD yang akan ke Indonesia dan sharing mengenai K-Pop.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok dinikmati sembari mengerjakan tugas, menunggu orang, di tempat servis motor, di tempat servis hp, m ...…
 
Suicide - Arvipra on Podcast. Membahas mengenai bunuh diri yang sedang menjadi perbincangan saat ini.Maaf audio qualitynya busuk. Semoga minggu depan lebih baik, terima kasih.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok dinikmati sembari mengerj ...…
 
TV Series - Arvipra on Podcast. Membahas tv series favorit gue dan beberapa rekomendasi untuk kalian.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Pratama. Cocok dinikmati sembari mengerjakan tugas, menunggu orang, di tempat servis motor, di tempat servis hp, m ...…
 
Spider-Man Homecoming - Arvipra on Podcast. Membahas film Spider-Man Homecoming. Poin-poin yang membuat gue suka dengan film ini. Kalau ada yang punya pendapat lain bisa kirim email ke kotaksurat@arvipra.my.id.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang lagi ada di otak Arfiadi Prata ...…
 
Det forteller Christoffer Hernæs, leder for innovasjon og utvikling i Skandiabanken. Han har jobbet med digitalisering og endringsledelse hele sin karriere og valgte bankbransjen nettopp fordi det var vanskelig. Dette er spennende fordi: Bankbransjen går gjennom store teknologiske og organisatoriske endringer. Hva tror Christoffer og Skandiaban ...…
 
Ifremtiden er det slut med at købe biler. De skal ud af garagen og ind i en app,og chaufførtjansen, den lader vi teknologien om. SIRI-kommissionen har lavet en rapport, der kortlægger, hvad det betyder, at transport bliver digitaliseret Det handler om nye taxi-apps, om selvkørende biler, delebiler, miljørigtige biler, mobilitet som service og u ...…
 
Ifremtiden er det slut med at købe biler. De skal ud af garagen og ind i en app,og chaufførtjansen, den lader vi teknologien om. SIRI-kommissionen har lavet en rapport, der kortlægger, hvad det betyder, at transport bliver digitaliseret Det handler om nye taxi-apps, om selvkørende biler, delebiler, miljørigtige biler, mobilitet som service og u ...…
 
Dette er spennende på grunn av: Espen Andersens innsikt om historiske, teknologiske drivere for endring. Alle endringene som skapes i bransje etter bransje, med hovedvekt på musikkbransjen. I denne episoden vil du lære: Hvordan teknologi endrer forretningsmodeller og kundeatferd. Hvordan man kan utnytte særnorske konkurransefordeler i et global ...…
 
Noen ganger må de gamle hodene ut fordi de ikke er villig til å endre seg. Det er livslang læring det handler om, forteller Kahoot-gründer Johan Brand. Dette er spennende fordi: – Kahoot har hatt en enorm vekst; rundet nettopp 1 milliard spill og har 45 millioner unike, aktive brukere i måneden. – Johan har en bred og tverrfaglig bakgrunn innen ...…
 
Teknologi dan Kehidupan - Arvipra on Podcast. Pada episode ini gue membahas mengenai perkembangan teknologi untuk kehidupan manusia. Kira-kira sampai mana batas teknologi dalam mencapuri urusan kehidupan manusia? Kalau punya opini terkait episode ini bisa kirim email ke kotaksurat@arvipra.my.id atau mau request bahasan, mau komentar, mau merasa ...…
 
Beres-beres di Restoran Fastfood - Arvipra on Podcast. Di episode ini gue membahas mengenai harus ga sih kita ninggalin bekas makanan di fastfood? Atau harus diberesin? Untuk berita pilihan minggu ini ada dari Apple WWDC 2017 dan E3 2017.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknologi, hobi, dan apa yang la ...…
 
Oksekød udgør en væsentlig miljømæssig belastning af kloden. Hvordan løser vi problemet med ny teknologi? Den hollandske forsker Mark Post udvikler en kunstig hakkebøf i sit laboratorium for at begrænse mængden af kødkvæg i verden. Han demonstrerede en meget dyr prototype for fire år siden. Nu er han tilbage med en plan, der kan give os kunstig ...…
 
Oksekød udgør en væsentlig miljømæssig belastning af kloden. Hvordan løser vi problemet med ny teknologi? Den hollandske forsker Mark Post udvikler en kunstig hakkebøf i sit laboratorium for at begrænse mængden af kødkvæg i verden. Han demonstrerede en meget dyr prototype for fire år siden. Nu er han tilbage med en plan, der kan give os kunstig ...…
 
Bernt Reitan Jenssen er administrerende direktør i Ruter og har måttet gjennomgå en ekstrem transformasjon i kollektivtrafikkselskapet Ruter. I denne episoden vil du lære: Hvordan Ruter økte kundetilfredsheten fra å aldri være over 34% til aldri under 92%. Hvilke tilgang som ble iverksatt for en mer brukervennlig opplevelse for kundene. Hvordan ...…
 
Denne episoden er sponset av Läkerol #makespeopletalk Den teknolgiske utviklingen går vanvittig fort, den er eksponentiell, altså eksplosiv, og en sånn vekst klarer vi mennesker ikke å forstå intuitivt, mener vår gjest. Hvordan påvirker denne utviklingen psyken vår? Hvilke kvaliteter i mennesker vil bli verdsatt når roboter tar over så mye av d ...…
 
Dette er den siste episoden av pocastserien om fremtidens teknologi og ledelse. Vi har snakket med Thomas Anglero i IMB Norge. 12. juni kommer første podcast i vår nye serie «De som bygger det nye Norge» i samarbeid med teknologileder og investor Silvija Seres. Lurer du på noe? Kontakt oss på: info@obforum.no Du finner oss på Facebook: www.face ...…
 
Wonder Woman (spoiler alert) dan Puasa - Arvipra on Podcast. Pada episode ini gue membahas film terbaru DC Extended Universe yaitu Wonder Woman. Apa yang gue suka dan apa yang gue tidak suka. Juga membahas puasa karena saat ini kita berada di tengah bulan Ramadan.Arvipra on Podcast adalah audio berisi ocehan selama 30 menit yang membahas teknol ...…
 
Google login Twitter login Classic login