×
CDO public
[search 0]
×
Best CDO podcasts we could find (updated January 2020)
Best CDO podcasts we could find
Updated January 2020
Join millions of Player FM users today to get news and insights whenever you like, even when you're offline. Podcast smarter with the free podcast app that refuses to compromise. Let's play!
Join the world's best podcast app to manage your favorite shows online and play them offline on our Android and iOS apps. It's free and easy!
More
show episodes
 
Weekly conversations with top executives and thought leaders at the intersection of business, technology, and innovation. Each episode of Technovation explores the technology trends that are transforming business, and the leaders driving digital change inside their organizations. Produced by Metis Strategy and hosted by firm President Peter High, Technovation is the premier podcast for IT and technology professionals with the largest collection of interviews with elite CIOs, CTOs, and CDOs.
 
The Hub and Spoken podcast is a series of fascinating discussions with today's top data and business leaders from across the business world. The podcasts explore how to add most value to organisations through the use of data and analytics and how best to organise yourselves to achieve that value. Some episodes look at the hottest and most topical news covering data, analytics, AI and its impact on everyone and everything.
 
Programi "Përmes Biblës" është pjesë e shërbesës "Përmes Biblës" të mësimit të Biblës në mbarë botën. Këto seri u planifikuan që në fillim nga Dr. J. Vernon McGee dhe janë përkthyer dhe përshtatur në më shumë se 100 gjuhë dhe dialekte. U planifikua që të ishte një program radiofonik ditor 30-minutësh, që në mënyrë sistematike ta udhëhiqte dëgjuesin përmes gjithë Biblës. Këto programe janë të disponueshme për ju në internet. Ne jemi mirënjohës që ju keni zgjedhur të mësoni më shumë për Fjalën ...
 
Njeriu i mençur sheh rreth vetes begati të shumta, të panumërta dhe të njëpasnjëshme. Prandaj të qenit mirënjohës është esenciale për çdo mysliman. Për këtë njohja e vlerës, realitetit si dhe llojeve të falënderimit si dhe dhuntitë kryesore për njeriun është edhe tema e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Bekir Halimi.
 
Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) është vula e pejgamberëve dhe sipas konceptit islam çdo profet pas tij është i rremë. Megjithatë profetët e rremë janë bërë dukuri dhe përmes këtyre pretendimeve mashtrojnë njerëzit e thjeshtë. Në këtë intervistë hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, mes tjerash, sqaron në mënyrë të argumentuar mashtrimet e tyre.
 
Xheneti është synim i çdo besimtari prandaj kujdeset për veprat që e shpijnë te ai. Hoxha i nderuar në këtë hytbe sqaron se me besim dhe vepër të mirë arrihet ky synim. Pastaj përmend një sërë veprash të mira për të cilat ka ardhur në Kuran se e kanë për shpërblim xhenetin si ajetet e para të kaptinës El Muminun.
 
Kjo ligjëratë tërheqëse përmban disa rregulla me të cilat duhet të edukohet çdo musliman si: dhënia përparësi fjalës së Allahut dhe Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) para fjalës së dikujt tjetër dhe respekti i sahabëve, veprimtaria në bashkësi në forma të ndryshme, pastaj angazhimi në kërkimin e diturisë fetare dhe madhërimi i shnejtërisë së muslimanëve.
 
Hixhreti është ndër kthesat më të rëndësishme në jetën e Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). Mësimet e tij duhet t’i shërbejnë çdo myslimani të gjejë çdo herë gatishmëri të bëj kthesa pozitive në rrugën e tij drejt Allahut. E kjo është edhe porosia e ligjëratës së mbajtur nga hoxha i nderuar Agim Bekiri.
 
What happens when software eats the world? Industry veterans Paul Ford and Rich Ziade chat with their friends about technology, design, and business from a distinctly East Coast point of view. Decades of experience inform their no-BS, quick-witted patter about what digital transformation really means. Created by Postlight, the digital product studio they co-founded in New York City
 
MODRN BUSINESS Podcast explores business technology & lessons from leaders in franchising. Join our community of growth minded franchise entrepreneurs and "intrepreneurs". Hosted and Produced by Entrepreneur & technology evangelist Ryan Hicks. Co Hosts: Zack Fishman (Millennial Monthly) and Ashley Schuetz (Women in Franchising).
 
Karikaturat famëkeqe pikëlluan zemrën e çdo myslimani dhe njollosën çdo parim të lirisë së shprehjes por, tërë kjo vetëm se e shtoi dashurinë e myslimanëve ndaj Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). E si mos ta duam atë që Allahu e lartësoi me virtytet dhe cilësitë më të mira. E kjo është edhe esenca e ligjëratës së hoxhës së nderuar Bledar Haxhiu.
 
Kjo është një buqetë me këshilla që janë ndihmë për çdo besimtar në rrugën e kësaj bote. Këto porosi dhe këshilla janë nga më të ndryshmet duke filluar nga: qëllimi i muslimanit në jetë – e që është arritja e kënaqësisë së Allahut, pastaj rëndësia e drejtësisë, marrja me çështjet që janë në interes së tij dhe jo çështje të tjera, si dhe shumë këshilla të tjera të formuluara në mënyrë të bukur, të thjeshtë dhe tërheqëse.
 
Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth kuptimit të drejtë të vëllazërisë islame me theks të veçantë në atë se realiteti dhe forca e vëllazërisë islame rrjedh nga dashuria e Allahut të lartësuar dhe besimi në të, andaj aq më drejt që të kuptohet besimi aq më mirë do të kuptohet vëllazëria islame. Pra nëse e kuptojmë drejt besimin, misionin dhe rolin në këtë jetë – i cili nuk mund të kryhet i vetëm dhe natyrshmërinë e kësaj lidhjeje e që sipas Islamit është mbi çdo lidhje tjetër, atëherë ...
 
Kjo ligjëratë sqaron obligimin e çdo muslimani ndaj grave të Dërguarit të Allahut (alejhis salatu ues selam) -Nënave të besimtarëve, si dhe vlerës dhe pozitës së tyre me theks të posaçëm në atë se si ato ishin burim i edukimit dhe arsimimit, duke treguar shembuj të shumtë veçanërisht nga Aisheja (Allahu qoftë i kënaqur me të).
 
Välkommen till Reimagine Technology - en podd som främst fokuserar på CIO:ers- och IT ledarnas respektive roller. I varje avsnitt får du möta en ledare på någon av Sveriges ledande bolag och höra om hur de axlar sin roll. Våra gäster ger oss en unik inblick i både deras deras verksamhets- och branschutmaningar. Lär känna Sveriges främsta CIO:er och IT ledare tillsammans med oss och lyssna på vad de gör för att driva IT och affär framåt.Reimagine Technology grundades av våra skarpa konsulter ...
 
The adoption and usage of technology are going through a radical transformation. Just a decade ago investment in the right technology was often enough to gain that crucial competitive edge. But the increasingly tough competition, the accelerating technological development, and the mounting complexity now demand new ways of choosing, adopting, and handling technology in the enterprise. The possibilities - and the challenges - are the main theme of The Digital Edge, a podcast created by Comput ...
 
Infosys is a global leader in technology services and consulting. We enable clients to create and execute strategies for their digital transformation. From engineering to application development, knowledge management and business process management, we help our clients find the right problems to solve, and to solve these effectively. Our team of innovators, across the globe, is differentiated by the imagination, knowledge and experience, across industries and technologies that we bring to ev ...
 
In The Know is an Idio podcast for B2B media, financial services, and enterprise technology professionals that focuses on the topics of competitive intelligence, marketing intelligence and business intelligence. In each episode, Jonny Rose learns from senior marketing, sales, and intelligence leaders as they explain the steps, tactics and data they use to beat the competition in their respective industries. Find out more at: www.idioplatform.com/In-The-Know
 
Loading …
show series
 
430: MIT Sloan’s Center for Information Systems Research Principal Research Scientist Jeanne Ross lays out the three characteristics companies must have to implement a successful digital transformation, which are experimenting repeatedly, co-creating with customers, and assembling cross-functional development teams. The experiment aspect involves r…
 
Dez Blanchfield gets up close & personal with Jen Felch, Chief Digital Officer & Chief Information Officer, President Dell Technologies, to talk about her academic & professional career, her role as CDO. Jen shares an overview of Dell Digital, what it is, why was it created, what it's remit is, the key unique points of differentiation Dell Digital …
 
In this Millennial Monthly edition of Modrn Business, host Zack Fishman sits down with the CDO and Co-Founder of Pedal Pub, Shane Dunn. We talk through the story behind how Shane got involved with Pedal Pub, some new technological innovations in the brand and some creative ways they cater to the Millennial consumer and to the young franchisees out …
 
Data science and AI are playing an increasingly important role healthcare, including the development of new drugs, therapies, and healthcare processes. Industry analyst, Michael Krigsman, speaks with a leader in data science for health care, Dr. Bülent Kiziltan, to learn more.Read the full transcript and watch the video:https://www.cxotalk.com/epis…
 
Data science and AI are playing an increasingly important role healthcare, including the development of new drugs, therapies, and healthcare processes. Industry analyst, Michael Krigsman, speaks with a leader in data science for health care, Dr. Bülent Kiziltan, to learn more. Read the full transcript and watch the video: https://www.cxotalk.com/ep…
 
Control your data: This week on Track Changes Paul and Rich sit down to chat about storage and subscriptions. We talk about Paul’s new network attached storage setup and why we consider it to be the third wave of computing. We also talk about ongoing and annoying online software subscriptions and Rich gives us some good tips on how to remember to c…
 
Control your data: This week on Track Changes Paul and Rich sit down to chat about storage and subscriptions. We talk about Paul’s new network attached storage setup and why we consider it to be the third wave of computing. We also talk about ongoing and annoying online software subscriptions and Rich gives us some good tips on how to remember to c…
 
Dez Blanchfield gets up close & personal with Jan Karlsson is Senior Vice President and Head of Business Area Digital Services, now his second appearance on the show, to talk about his transition from heading up a business unit called Business Support Solutions in Ericsson to now heading up Ericsson Digital Services, one of the most innovative busi…
 
In this episode, Ryan and Zack talk through a comprehensive breakdown of all major franchise conferences in 2020. If you want a text version of the conference list emailed to you, or to chat about any of these further / meet conference organizers, drop us a line!RyanH@rallio.comZfish@fishmanpr.comAudio Engineer: Ben Kliever Contact Ben for Audio Ed…
 
Tools to manage your tools: This week on Track Changes Paul and Rich discuss the best way to keep track of company communications and tools. Our verdict, an Intranet. We lay out what an Intranet actually is, what it should and could look like and why it’s so important in an age of using too many apps at once. We also make a pact to build a function…
 
Tools to manage your tools: This week on Track Changes Paul and Rich discuss the best way to keep track of company communications and tools. Our verdict, an Intranet. We lay out what an Intranet actually is, what it should and could look like and why it’s so important in an age of using too many apps at once. We also make a pact to build a function…
 
429: Mayfield Fund Managing Director Navin Chaddha discusses what the company looks for when deciding which entrepreneurs to invest in and which do not fit the Mayfield model. The company looks closely into what the entrepreneur is doing, which entails determining what is driving them, what their values are, what their vision is, what their mission…
 
Dez Blanchfield gets up close & personal with Tim Baker, Global Director of Marketing & Product Management of Commercial Security Products at Honeywell, to talk about his academic & professional career, his role the latest technology innovation at Honeywell in the Commercial Security division, the latest tech and trends / challenges around access c…
 
Text: Mateo 13:3-9; 18-23. Speaker: Pastor David Chiong. Date: 19 January 2020, 3:30 pm-gathering. Main point: Ang pagkompisal nga ikaw Kristohanon dili basihan nga anaa kanimo ang tinood nga pagtoo. Ang bugtong paagi nga imong mahibaloan ang tinud-anay nimong pagdawat sa pulong sa Dios kung adunay bunga nga makita sa imong kinabuhi.…
 
The increasing role of data in business, government, society, and culture has created technology and policy challenges for leaders in business and government. This episode explores the issues and challenges of data in the year 2020.Read the full transcript and watch the video:https://www.cxotalk.com/episode/data-2020-trends-challenges…
 
The increasing role of data in business, government, society, and culture has created technology and policy challenges for leaders in business and government. This episode explores the issues and challenges of data in the year 2020. Read the full transcript and watch the video: https://www.cxotalk.com/episode/data-2020-trends-challenges…
 
In this episode, former Express Scripts COO Neal Sample and Mastercard President of Operations and Technology Ed McLaughlin offer a point/counterpoint on blockchain. Neal argues that there is no use case for which blockchain is an optimal solution, and that no matter the problem an enterprise is trying to solve, a better technology likely already e…
 
Dez Blanchfield gets up close & personal with Abhi Ingle, Senior Vice President AT&T Business & WarnerMedia “Go To Market”, for AT&T Business, to talk about the AT&T and Time Warner merger, what it means for businesses, particularly in the context of Content & Advertising integration opportunities, AT&T's newly formed (circa 2018) ad tech company X…
 
Still in reactive mode: On this week’s episode of Track Changes we continue off from last week to talk about broad trends in information technology in 2020. This week we dig into the more unsettling trends, like foreign interference in elections, a need for better and more proactive laws that govern internet use and cloud service confusion. We also…
 
Still in reactive mode: On this week’s episode of Track Changes we continue off from last week to talk about broad trends in information technology in 2020. This week we dig into the more unsettling trends, like foreign interference in elections, a need for better and more proactive laws that govern internet use and cloud service confusion. We also…
 
428: AI pioneer and UC Berkeley Professor Stuart Russell warns that AI is reshaping society in unintended ways. For example, social media content selection algorithms that choose what individuals watch and read do not even know that human beings exist. As AI becomes more capable, he suggests that we are going to see bigger failures of this kind unl…
 
For this interview, co-host Zack Fishman jumps on the phone with Ken Osness, Belfor Franchise Group's VP of Franchise Development. We discuss their recent acquisition of HRI (Chem-Dry, N-Hance and Delta Disaster), their two newest brands under the Belfor umbrella (Plumberz and Packoutz), what they look for in a franchisee and great stories about Be…
 
Dez Blanchfield gets up close & personal with Lars Martensson, Vice President & Head of Ericsson Silicon Valley and Head of Solution Area Cloud & Network Function Virtualisation infrastructure, on now his second appearance on the podcast show, to talk about Ericsson's the third iteration of our 5G Business Potential report titled "5G for business: …
 
The year to come: On this week’s episode of Track Changes, Paul and Rich sit down to discuss some of the top trends to look for in 2020. From codeless platforms to Product Led Growth we chat about some of the biggest trends in tech right now. We share our thoughts on new products and discuss whether some of these trends should actually be trends. W…
 
Loading …
Google login Twitter login Classic login