show episodes
 
H
Halaja Yomit
Daily+
 
Shiur de Halaja Yomit con Ron Fritch
 
H
Haza és haladás [Tilos Rádió podcast]
 
 
J
Joshua Kullock
Monthly+
 
Podcast by Joshua Kullock
 
S
SNH - Saturday Night Halaqa
Weekly+
 
A Weekly Halaqa by Sheikh Anas Hlayhel delivered at Masjid Es-Salam in Chandler, Az. The halaqa generally has two main parts, the first is a general Islamic topic while the second part is a fiqh session. The fiqh session uses the book "Umdat Alahkam" as a reference.
 
I
Illuminating the Message
Weekly
 
The Illuminating the Message Podcast discusses the nature and purposes of man, life and all things. If you do not wish to subscribe to the Podcast and prefer direct download click here.
 
S
Seeking Beauty - Travels in Islam with Khaled Abou El Fadl
 
Dr. Khaled Abou El Fadl, Islamic scholar, American law professor (UCLA School of Law), and classically trained Islamic jurist, has dedicated a lifetime to the study of Islam, Islamic law and Shari'ah -- the path to and from God. In this comprehensive collection of podcasts, he shares his vast knowledge of the Qur’an (Islam’s holy book) and the Islamic intellectual, spiritual and moral tradition through formal and informal classes, lectures, khutbahs (Friday sermons) and halaqas (small group ...
 
B
Bara kela ka Hakew
Daily+
 
Yinmbla, Hadamadenw foli nioko ko kodonw, silameya be lazuli ke kata bara ni hala la yini man, barakelaw ka hake dibaliya kololow, niemoko ka hake bara kela kan.
 
V
Vlerat e Agjërimit
Daily+
 
Muaj i Ramazanit është muaj i vlerave dhe begative, muaj të cilin besimtarët e presin me shumë përmallim dhe lutje për të arritur vlerat e tij. Hoxha i nderuar Ahmed Kalaja e shtjellon këtë tematikë duke përmendur raste praktike nga të parët tanë të devotshëm.
 
H
Haleh Banani
Monthly+
 
Haleh Banani is the first female to host a program for Al-Fajr TV called ‘With Haleh’ which combines the principles of psychology and Islam to help people reach their full potential and overcome their challenges. She has a Masters degree in Clinical Psychology from University of Houston, graduating Magna Cum Laude. She has over 10 years experience in diagnosing mental and emotional disorders and administering programs of treatment.HalehBanani.com was established in order to address the needs ...
 
P
Profetët e rremë
Daily+
 
Pejgamberi (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) është vula e pejgamberëve dhe sipas konceptit islam çdo profet pas tij është i rremë. Megjithatë profetët e rremë janë bërë dukuri dhe përmes këtyre pretendimeve mashtrojnë njerëzit e thjeshtë. Në këtë intervistë hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, mes tjerash, sqaron në mënyrë të argumentuar mashtrimet e tyre.
 
F
Fitër Bajrami
Daily+
 
Ç’është Fitër Bajrami dhe pse është emërtuar me këtë emër?Sa zgjatë festa e Bajramit dhe si duhet ta manifestojmë atë?Si falet namazi i Bajramit dhe cilat janë rregullat kryesore të tij?Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.
 
H
Haxhi
Daily+
 
Kjo hytbe është mbajtur nga hoxha i nderuar, Ahmed Kalaja, në të cilën ka folur për Haxhin dhe vlerën e tij. Ai ndalet në pikat kryesore të Haxhit duke shpalosur urtësitë në to. Ndërsa në pjesën e dytë të hytbes flet rreth kushteve që duhen përmbushur që haxhi të jetë pranuar.
 
M
Mbyllja e Ramazanit
Daily+
 
A i gëzohet muslimani largimit të Ramazanit?Si është mënyra më e mire për ta mbyllur këtë muaj?A përfundon agjërimi me muajin e Ramazanit? Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.
 
T
Të drejtat bashkëshortore
Daily+
 
Në vazhdën e serisë së ligjëratave rreth ‘Artit të komunikimit’ hoxha i nderuar Ahmed Kalaja jep këshilla dhe udhëzime të shoqëruara me shembuj, të cilat çojnë drejt një familje të lumtur ku njihen dhe respektohen të drejtat bashkëshortore. Në masë të madhe këto këshilla lidhen me artin e komunikimit ndërmjet njerëzve dhe rezultojnë me lumturi dhe harmoni në familje.
 
S
Scholar of the House: Seeking Beauty - Travels in Islam with Khaled Abou El Fadl
 
Seeking Beauty: Travels in Islam is a bi-weekly halaqa series in which Dr. Khaled Abou El Fadl shares his knowledge on and experience with the Qur’an as Islam’s “primary ethos”. Available bi-weekly, insha’Allah, this series is widely accessible and impactful across the spiritual spectrum, and for all levels of learning.
 
B
Bela Khan
Monthly+
 
Bela Khan is a certified life coach, author and speaker. She is serving as an Assistant Professor of Psychology at Islamic Online University. Her articles appear in understandquran, Habibi Halaqa, Productive Muslim and Saudi Life etc. She has many certifications in the field of personal development, success, relationship, entrepreneurship and leadership. She also has diplomas in Quran and Hadith.
 
L
Ladilikanw (1-6)
Daily+
 
1- Munbe dala N`ee sabati, Tiyin beni a foyoro do, bisikiya Niuma ni mokow ye ani Niumaya kabo I hala la, Tokodi Ibe Ine kolochi ani ika dine ani ika Bonya ani hadama denya.2- Munbe dala N`ee sabati, Tiyin beni a foyoro do, bisikiya Niuma ni mokow ye ani Niumaya kabo I hala la, Tokodi Ibe Ine kolochi ani ika dine ani ika Bonya ani hadama denya.3- Yinmbla,Moko ye niyoro soro mine sirana allah nie ani ka iyere mine dimi wati, siran moko tonyonlen ka yindji nie ani yatime den yindji, kana moko ...
 
Loading …
show series
 
הלכה מדיני חציצה בנטילת ידיים - Halacha sobre Interrupciones en Netilat Yadaim
 
הלכה מדיני השכמת הבוקר - Halacha sobre Despertada en la Mañana
 
הלכה מדיני השינה וההשכמה - Halacha sobre la Dormida y la Despertada en la mañana
 
הלכה לימוד תורה - Halacha sobre Estudio de Torah
 
הלכה זמן קריאת שמע שחרית - Halacha sobre el tiempo de Kriat Shema
 
הלכה ומנהגי העלייח לתורה - Halacha sobre leyes y costumbres de Aliah a la Torah
 
הלכה הלבוש בתפילה - Halacha sobre la vestimenta para la Tefilah
 
הלכה דברים המעוררים לתשובש - Halacha sobre las cosas que despiertan la Teshuva
 
הלכה ביקור חולים - Halacha sobre Visitar a Enfermos
 
הלה אימתי מותר לגלות דבר רע - Halacha sobre cuando esta permitido revelar algo malo sobre alguien
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login