Kitab Suci Kang Yekti @ ttb.twr.org/javanese

Share
 

Manage series 1212028
By The A Group and Thru the Bible Javanese. Discovered by Player FM and our community — copyright is owned by the publisher, not Player FM, and audio is streamed directly from their servers. Hit the Subscribe button to track updates in Player FM, or paste the feed URL into other podcast apps.
Menggah program Margi Utami menika kalebet peladosan pamerdi babagan kitab Suci saking Thrue The Bible. Menggah program menika dipun pratelakaken kanthi seri dipun anggit dening Dr. J. Vernon MCGee lan Panjenenganipun sampun njarwakaken lan ngginakaken basa langkung saking 100 basa. Program menika dangunipun 30 menit ingkang kanti teratur nuntun para pamiarsa sinau kitab suci kanthi jangkep. Program menika ugi wonten ing internet. Kawula sami ngaturaken panuwun awit panjenengan piniji dados tiyang ingkang wiwit sinau langkung kathah bab pangandikanipun gusti kanthi mirengaken program-program menika. Mangga panjenengan mirengaken program menika sakmbotenipun 1 program saben dinten, Senin ngantos dumugi dinten Jumat. Menawi panjenengan sregep lan taberi mirengaken saben minggu sadangunipun 5 tahun, pramila panjenengan sampun nyinau sadaya isining kitab suci menika.

1903 episodes