Best shands podcasts we could find (Updated October 2017)
Related podcasts: Jacksonville Health and Well-Being Arts Books Phtls Uf Pre Hospital Trauma Nremt Emt Ems Paramedic Medicine Health Business Science Society  
Shands public [search 0]
show episodes
 
T
TraumaOne
Rare
 
University of Florida Health Jacksonville
 
S
ShoutMeLoud Podcast
Rare
 
Podcast by Shandes
 
R
RatedR Podcast
Weekly
 
Cigar talk, movies,life,cars,motorcycles,sex,drugs,music,politics all sh&^ i know nothing about but will talk about them anyway.
 
T
Tempulli i Shëndetit
Weekly+
 
Tempulli i Shëndetit, një rubrikë e Radio “Ejani” sjell për dëgjuesin shqiptar metodat dhe praktikat e Mjekësisë 5000-vjeçare Kineze, përfshi artin kinez të masazhit, akupunkturën, hedhjen e kupave, barnat e lashta, konceptet e yin-yang, meridianët, këshilla si të mposhtim sëmundjet dhe sugjerimet e mjekëve kinezë. Në këtë format sjellim dhe këshilla mbi ushqimet, zbulimet me të fundit shkencore për shëndetin si dhe sugjerime për parandalimin e sëmundjeve.
 
L
Let's Chat Geek
Weekly
 
Let's chat Geek network is aimed at bring geeks and nerds from all walks of life together. Let's Chat Comics is a podcast run by Geeks for Geeks to discuss all the latest comics released. Sharing industry updates and news this is a Podcast for the comic fans! Let's Chat Sh*! is a podcast for those who love chatting Sh*! and listening to those who chat Sh*! This podcast is No holds barred for over 18s and run by a pair of Geeks who chat Sh*! for a living. You've been warned!
 
J
John Caldigate by TROLLOPE, Anthony
 
After a rather dissolute youth and having been disowned by his father, John Caldigate sets sail for Australia with his friend Dick Shand hoping to make his fortune in the goldfields in New South Wales. On the voyage, he meets Euphemia Smith and they conduct an indiscreet affair aboard.After various problems, Caldigate literally strikes gold and returns to England. On his return, Caldigate meets and marries a previous acquaintance, Hester Bolton, and they have a son. He sets himself up as his ...
 
S
Sign of Silence, The by LE QUEUX, William
 
Edward Royle is the head of a well-known chemical manufacturer in England, which he has inherited. He is engaged to the daughter of his father’s former partner, Phrida Shand, who lives with her mother. One night he is asked by his friend, Sir Digby Kemsley – a very famous railroad engineer, to come to his flat to discuss something although Kemsley is quite mysterious on the telephone. Royle visits, then returns home only to be summoned again by Kemsley, this time imploring him to return at o ...
 
Loading …
show series
 
In this episode of Aussie English, I talk with Jason and Adriana about gay marriage in Australia and the recent plebiscite. Subscribe to the podcast: iTunes | Android | RSS Download the PDF + MP3 AE 355 – Interview: 3 Aussies Talk About Gay Marriage In Australia Alright, guys. Welcome to this episode of Aussie English. I’m a little out of breat ...…
 
Wayne Keely Download Audio Text: Jeremiah 51:1-64 Thus saith the LORD; Behold, I will raise up against Babylon, and against them that dwell in the midst of them that rise up against me, a destroying wind; (2) And will send unto Babylon fanners, that shall fan her, and shall empty her land: for in the day of trouble they shall be against her rou ...…
 
K
Kingdom Life Church Podcasts
 
Jeremiah - "Cut it out!!" Oct 8, 2017 Scripture: Jeremiah 36 Lesson Text: 1In the fourth year of Jehoiakim the son of Josiah, king of Judah, this word came to Jeremiah from the Lord: 2"Take a scroll and write on it all the words that I have spoken to you against Israel and Judah and all the nations, from the day I spoke to you, from the days of ...…
 
I’m the first to admit it. By 2017 standards, I suffer from spiritual laziness. I don’t meditate (ever). I fall asleep writing what I’m grateful for in my gratitude journal. I don’t have a list of mindfulness techniques that I schedule into my day. Yoga? I do it on YouTube every now and again (is there an animal that does not have a pose in yog ...…
 
On this playfully punishing episode of the Popzara Podcast our nostalgia nerds Herman Exum, Cory Galliher, and Nathan Evans gather to talk all about StudioMDHR Entertainment’s Cuphead, the long-gestating game that’s beautiful, brutal, and bursting with creativity. This Xbox/Windows exclusive blends the 1930s classic cartoon style of Castle of I ...…
 
S
Sermons – St. Brendan's Anglican Church
 
Friends on a path by Garry Knight (used by permission via Creative Commons). Friends of God Pentecost 17A Rev. Doug Floyd By all outward appearances, Aelred had achieved incredible success. He served in the court of King David I of Scotland and was well liked by the king. Raised in a devout Christian family that valued a good education, he was ...…
 
Revelation 8:1-6 (KJV) 1 And when he had opened the seventh seal, there was silence in heaven about the space of half an hour. 2 And I saw the seven angels which stood before God; and to them were given seven trumpets. 3 And another angel came and stood at the altar, having a golden censer; and there was given unto him much incense, that he sho ...…
 
Thank you for reading this article, which comes to you originally from Personal Profitability. Today we welcome guest Matthew Helderman from Buffalo 8 Productions and BondIt Media Capital. His unique background allowed him to create multiple successful businesses that raise money for Hollywood productions. His exciting and interesting career co ...…
 
DTHT Episode 6 - Trump And The NFL Are Proof Freedom Is Ugly by Jason Archer | Do The Hard Thing Podcast https://s3.amazonaws.com/dtht-podcast/episode.6.TrumpAndTheNFLAreProofFreedomIsUgly.mp3 Subscribe Now! Podcast Opening: Welcome to Do The Hard Thing Episode 6. I am Jason Archer… creator, freedom seeker and leader of self | full time student ...…
 
TV legend Alan Alda joins Dave Plier to talk about the 45th Anniversary of Emmy and Golden Globe award winning television classic ‘M*A*S*H’, as well as Alan’s new book ‘If I Understood You, Would I Have this Look on My Face?’, focusing on the important relationship between science and communication. aldakavlilearningcenter.org…
 
Çdo 20 shtator në Kinë është Dita e "Duaji dhëmbët e tu". Një nga përgjegjësit e kontrollit të sëmundjeve në Kinë, Chang Jile propozoi përfshirjen e kontrollit dentar në kontrollin e përvitshëm të trupit, për të përmirësuar gjendjen shëndetësore të punonjësve kinezë. Misioni kryesor i ruajtjes së shëndetit të dhëmbëve përfshin frenimin e rritje ...…
 
PO-të A keni dëgjuar për hidroterapinë? Sipas statistikave nga Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), mbi 5% e amerikanëve vuajnë nga depresioni. Në kuadër të këtij problemi të madh në rritje, shkencëtarët janë drejt kërkimit të mënyrave alternative për shërim akoma më të shpejtë së bashku me antidepresantët. Studimet e fund ...…
 
What are the keys to becoming a best selling author and creating sales for you business? Job one of the top publishers in the industry, Rob Kosberg as he discusses what he's done to help dozens of authors reach the top of their industries by becoming best selling authors using Rob's Publish, Promote and Prosper formula.…
 
Energjia pozitive është një fjalë shumë e preferuar në mediat e gjuhës kineze. Në uebsajtet kineze, energjia pozitive simbolizon një lloj force ose emocioni të shëndetshëm, pozitiv, optimist. Kinezët e përshkruajnë "energjinë pozitive" për të gjithë njerëzit si një çështje që mund të na sjellë forcë, shpresë dhe shëndet. Në fakt, energjia pozit ...…
 
Në qytezën Heyen të Gjermanisë, ka një akademi që promovon terapinë e meridianit, pjesë e Mjekësisë Tradicionale Kineze e njohur si Akademia Europiane e Penzelit. Ajo u themelua 5 dekada më parë nga akademiku gjerman Willy Penzel, me qëllim promovimin terapisë së meridianit. Në këtë akademi janë përgatitur 65 mijë terapistë të Mjekësisë Tradici ...…
 
Loren Lester, the voice of Robin & Nightwing talks about the new Batman & Harley Quinn animated film, how he broke into voice acting and his upcoming role on FOX’s The Orville. PLUS: We welcome Destiny NY creator Pat Shand in studio to discuss his successful Kickstarter and play OVER/UNDER on the upcoming Fall TV season! ABOUT OUR GUEST(S): PAT ...…
 
Xiamen është qyteti i cili po eksperimenton projektin pilot të reformës shëndetësore për klinikat dhe spitalet e nivelit parësor, dytësor dhe terciar. Pas eksperimentimit 5-vjeçar, në Xiamen është formuar sistemi i trajtimit shëndetësor të klasifikuar sipas karakteristikave të veçanta. Me shtimin e vazhdueshëm të vizitave të pacientëve në qendr ...…
 
Sipas mjekësisë kineze flokët janë pasqyrë e shëndetit. Ato janë pjesë e rëndësishme e pamjes sonë të jashtme. Shpesh dëgjojmë të thuhet se floku është gjysma e bukurisë, por nëse bie shpesh apo nëse nuk ka shkëqim mund të bëhet burim stresi sidomos për femrat. Flokët e hollë mund të vijnë për shkak të mungesës së hekurit në gjak. Po ashtu, mje ...…
 
A faculty panel of Richard Aguirre, Deb Detwiler, Philipp Gollner and Regina Shands-Stoltzfus will share their thoughts on how the musical has reignited interest in the Constitution. A group of students will also perform a musical number from “Hamilton.”
 
A
An Approved Workman
 
Lesson Summary: John describes a faith that: overcomes the world, brings eternal life, gives us confidence in prayer, and that it endures. Focus Passage: I John 5. Download the Study Guide. Outline and Lesson Goal Principles and Applications I. Overcoming Faith (I John 5:1-5) Principle: Our fabulous faith in Christ gives us the victory over thi ...…
 
In this episode, Josh talks to James Duggar about his service mission and seeing God's hand working in his life even through the trials he has faced. They discuss gratitude and cultivating a feeling of joy no matter our circumstances. They discuss the importance of following our passions and interests and trusting that they will lead us in the ...…
 
S
SAVI - Up All Night Radio
 
Tracklist 01. Lauv – I Like Me Better (Spectra Remix) 02. Savi ft. Ida Da Silva – Losin’ Myself (Extended Mix) [Enhanced] 03. CMC$ feat. Stevie Appleton – Those Lights [Spinnin] 04. Dillon Francis, The Chain Gang of 1974, Sultan & Ned Shepard x Warez – When We Were Young Fanfare (Savi Mashup) 05. Skrillex & Poo Bear – Would You Ever (Jpan Remix ...…
 
We welcome Back to the Future’s Tom Wilson to the show and debate who was the bigger bully: Biff Tannen or Johnny from Karate Kid! PLUS: Is it panic time for the Star Wars franchise with the dismissal of Colin Treverrow? ABOUT OUR GUEST: Tom Wilson (Back To The Future) WHAT DO YOU DO? (Think Twitter Bio) His breakthrough role was the bully Biff ...…
 
A new MP3 sermon from FreeGraceRadio.com is now available on SermonAudio.com with the following details: Title: 2. The Gospel and Idolaters Subtitle: Will You Believe the Gospel? Speaker: Daniel Parks Broadcaster: FreeGraceRadio.com Event: Sunday Service Date: 9/3/2017 Bible: 1 Thessalonians 1:9-10 Length: 37 min. (64kbps) Overview: II. The gos ...…
 
A new MP3 sermon from FreeGraceRadio.com is now available on SermonAudio.com with the following details: Title: 2. The Gospel and Idolaters Subtitle: Will You Believe the Gospel? Speaker: Daniel Parks Broadcaster: FreeGraceRadio.com Event: Sunday Service Date: 9/3/2017 Bible: 1 Thessalonians 1:9-10 Length: 37 min. (64kbps) Overview: II. The gos ...…
 
C
CIGAR WITH THE R FM
 
Name change
 
N
New Hope Fellowship of SWMI Podcast
 
Colossians 3:23-24 As you toil in the midst of difficult circumstances is your focus on your “earthly masters” or is it on God? Are you finding joy in the task? If we are first aware of God’s hand and then if we embrace whole-heartedly what God is doing in this world through us then this seemingly impossible calling can be lived out. We are to ...…
 
M
Matman Breakfast Show Catchup – Triple M Sunraysia 97.9
 
Matman caught up with Adam Shand about his new Podcast - The Trials of a Vampire now available at www.podcastone.com.au or Simply download the App.
 
Ever feel like you’ve been sucked into a black hole of entirely your own making? Ever feel super overwhelmed by your to-do list but unable to not only complete it, but fill up your year in a meaningful way? BIFF BANG ZOWIE—what if we told you you could PLAN your way out of that black hole? Fresh off a farmer’s market, Clare’s birthday, and the ...…
 
B
Brian Jay's They're All Dead Fearcast
 
-John Saxon’s insane “A Nightmare On Elm Street” prequel -What’s up with Chucky’s hand in the new “Curse of Chucky” trailer -Reviewing the original “The Evil Dead” E-Mail the show- BShowBrian@gmail.com Hit us up on our Social Media accounts- Facebook-Sheldon:@MrSheldonPositive BShow:@Bshowbrian Twitter- Sheldon:@ThatsPositive Brian:Bshowbrian I ...…
 
Forca vetëshëruese ndaj sëmundjeve të rënda Natyra është zgjidhja e çdo problemi, madje mund të konsiderohet si një dhuratë e çmuar për njerëzimin. Por shumica e njerëzve nuk e dinë këtë sekret. Më 17 mars të vitit 2008, profesori David L Vesely i Qendrës së Studimit të Shëndetit pranë Universitetit të Floridës zbuloi se zemra e njeriut mund të ...…
 
The Good News satisfies much more than our guilty consciences, and touches much more than our minds. God is into whole-life transformation. Let us receive God’s invitation to remember well, to remember fully. Message title: Remembering the Gospel with Our Hearts (Psalm 78) Ninth week in Summer Psalms Scriptures: Psalm 78 Preacher: Jeff Patterso ...…
 
B
Best Friend’s Fancast
 
This week Lisa Lawrie (@JMOEsandBFFs) & Rafael “Santos L. Helper” Castaneda (@RMCGuitars) is joined By ‘Super Fan’ Meghan Parkansky (@Zenerapark) & ‘Unquantifiable Fan’ Britt Kusserow (@BrittKusserow) to discuss @ARIYNBF episodes~ “Dustin Marshall” & “Alison’s Door Weirdness, Jordan Morris’s Hand Cramps, Butt Lizards” We talk Feral Audio, Podca ...…
 
Hepatiti B është sëmundje e mëlçisë, e cila e bën atë të zmadhohet dhe të mos kryejë funksionet e saj siç duhet. Mëlçia mundëson një sërë funksionesh që na mbajnë gjallë, sulmon infeksionet, ndalon hemorragjinë, eleminon helmet nga qarkullimi i gjakut. Sipas të dhënave, në Kinë ka rreth 90 milionë të prekur me virusin e Hepatitit B. Sipas dekla ...…
 
Njerëzit mund ta zgjasin jetëgjatësinë deri në 14 vjet duke mos pirë alkool dhe duhan, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke bërë aktivitet të rregullt sportiv. Sipas një studimi ku morën pjesë 20,244 burra dhe gra të moshës ndërmjet 45-79 vjeçareu arrit në përfundimin se ata dhe ato të cilët kishin pirë duhan, alkool, nuk ishin stërvitur rregullish ...…
 
Bong, spliff, pipe, gummies, or vape? Mark, Ryan and Jeff hash out the best way to get stoned. Jeff weeds out anything combustible. Ryan’s hand-held vaporizer goes to pot. Mark is blunt with his mom. Special guest appearance by Billy Dee Williams.
 
(Message 3) What is it about us that makes us hold onto stuff? Whether we’re simply sentimental, or banking on the possibility that our junk will be valuable one day, sometimes our selfishness can cause us to hold onto a treasure that would be better off in God’s hands.By patbland.
 
Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) shton rrezikun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë genetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme ...…
 
Speed
Series preference
1x
1x
Volume
100%
/

Google login Twitter login Classic login